21 septembrie 2008, 09:33:39 • actualizat 21 septembrie 2008, 09:52:17 (1 ori)
aseara cand in sfarsit facusem netul ,si in sfrasit o lua calumea la instalare video driver ,a cautat pe la ei pe site la nvidia pe acolo si nu a gasit niciun kernel pentru ce aveam eu...
asa ca azi pun iar ubuntu. varianta 32 bits de data asta...
sper sa gasesc macar pentru asta
gata am pus ubuntu 32 bits...acum incerc iar sa activez netul...alea alea
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
ok,am pus netul,in browser merge dar nu vrea sa ia nimic din package manager ,desi am pus la system/preferinte/proxy retea gatewayul bun...
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
da prin wap orange vrei sa descarci din repository E nevoie de acces FTP pt asta.
pai cum nu?
de acolo de la instalare/dezinstalare...pe ubuntu 64 bits de l-am avut pana azi dimineata a mers. acum am pus 32 bits,ca poate gasesc pentru asta driver bun la nvidia ,la 64 bit nu aveau nu stiu ce naiba si nu a mers instalat...
defapt.... Adresele sunt de genul http://ftp.ubuntu.ro si trebuie sa mearga inseamna ca nu folosesc port 21 ca la FTP No E o chestie pe care n-o stiam Atunci ar mai fi o posibilitate Sa fie nevoie sa descarci inainte de toate ceva pachet mai mare de 10mb Vezi poate e chiar upgrade la kernelul linux care sigur e peste 10 mb .think.
ok, atunci un link de download pentru alea cu recompilat kernelul?
la cati nervi mi-a facut si ubuntu... macar sabayon venea cu toate driverele de-a gata.
e drept nu mounta partitiile ntfs si nu mergea mouseul ,dar in rest..
deci ce descarc?ce instalez? ciudat ca atat versiunea 64bits cat si 32bits sunt out of the box,si pe aia mergea ,pe asta nu merge download repository
domnu @cint , deci compilarea aia se face pe pc ... in functie de pc-ul tau , eu iti recomand ca inainte de toate sa faci aplicatia your-freedom functionala ... apoi nu vei mai avea astfel de probleme ...
................................. ABSENT NEMOTIVAT !!! Adevarul se afla dincolo de noi ...
21 septembrie 2008, 13:13:02 • actualizat 21 septembrie 2008, 13:14:03 (1 ori)
pai da ,dar pentru aia am nevoie de dependintele java pentru 32 bits si pe siteul ala nu le-am gasit pe cele care trebuie...
deci daca iau dependintele, apoi daca merge pe freedom banuiesc ca ar putea sa ia direct din sursa de pe net orice driver si minunatii ,daca nu ma insel.
asadar ,link DIRECT catre dependintele java aveti? 32bit. freedom am luat de pe site de la ei pentru java si are ...doar 1mb? sigur e bun?
in seara asta am dat sa instalez ubuntu toate bune si frumoase... M.am blocat la pasul 4 dar ma ajutat jokerboy .... Pe urma a mers apoi apare copiere fisiere etc la 94% mi se blocheaza pc ce sa fac? De doua ori am incercat
Nu se blocheaza la 94%, doar ca dureaza foarte mult, iar bara de progres nu se actualizeaza si da senzatia de 'blocare', mai ales ca nu mai raspunde la comenzi.
Incearca sa deconectezi PC-ul de la internet in timpul instalarii. Pe la sfarsitul instalarii Ubuntu face niscavai update-uri de pe internet si asta ar putea fi cauza problemei tale
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.