Credit gratuit/reduceri de factura ssms.ro
8 174 vizualizări
390 răspunsuri
Linkuri topic "Credit gratuit/reduceri de factura ssms.ro"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
Windows CE
Si daca nu e site-ul dvs,de unde si pana unde atata publicitate absolut gratuita!?!LunaCristal,va rugam frumos,dati-ne si noua codul unic de inregistare la Registrul Comertului al firmei SHAREBAN (asta in cazul in care exista firma respectiva)!Sa vedem si noi ce domeniu de activitate are societatea respectiva,anul infiintarii,etc!Multumim anticipat!
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
19 noiembrie 2006, 11:25:49
Nu pot sa iti dau datele pentru ca nu am nici o alta legatura cu acest site decat ca simplu utilizator. O sa apara aici adevaratul creator al site-ului, vezi ca e prezent si pe softpedia si pe motor-de-cautare deja si o sa va dea el explicatii. Si nu i-am facut publicitate gratuita niciunde.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
MW Addicted
4287 mesaje
din 08/12/2005
1 aprecieri
19 noiembrie 2006, 11:41:05
Serviciul Ssms si site-ul www.ssms.ro sunt detinute si oferite de SC SHAREBAN MEDIA SRL Bucuresti - Romania
office@ssms.ro
date de identificare:
CUI 17943199 - atribut fiscal R
Nr. de ordine in registrul comertului :
J40/15455/2005
Domenii de activitate:
Publicitate, Alte activitati de servicii prestate in principal intreprinderilor, Activitati ale centrelor de intermediere telefonica, Prelucrarea informatica a datelor, Activitati legate de baza de date, Alte activitati legate de informatica.
http://www.ssms.ro/Shareban%20media.html
office@ssms.ro
date de identificare:
CUI 17943199 - atribut fiscal R
Nr. de ordine in registrul comertului :
J40/15455/2005
Domenii de activitate:
Publicitate, Alte activitati de servicii prestate in principal intreprinderilor, Activitati ale centrelor de intermediere telefonica, Prelucrarea informatica a datelor, Activitati legate de baza de date, Alte activitati legate de informatica.
http://www.ssms.ro/Shareban%20media.html
MW Addicted
1519 mesaje
din 17/09/2005
23 aprecieri
Opera Mini
Mai, fratilor! Dar ce aveti cu LunaCrystal? Ce va facut de va luati asa de el? Ca o fi, ca n-o fi djadi21... E treaba lui daca e sau nu! Daca omu' vrea sa-si pastreze anonimatul, care e problema voastra? Va creste creditul pe prepay daca recunoaste ca e djadi21?
Cat despre ssms.ro, situatia e simpla: nu aveti incredere, nu va inregistrati, si gata! Ce atata taraboi...
Cat despre ssms.ro, situatia e simpla: nu aveti incredere, nu va inregistrati, si gata! Ce atata taraboi...
MW Lurker
236 mesaje
din 21/05/2006
2 aprecieri
19 noiembrie 2006, 12:41:20
Asa e seraf!
ce conteaza cine e LunaCrystal,sau ce conteaza daca are vreo legatura cu siteul?Cine are incredere,se inregistreaza,asteapta data inceperii serviciului,si gata!
ce conteaza cine e LunaCrystal,sau ce conteaza daca are vreo legatura cu siteul?Cine are incredere,se inregistreaza,asteapta data inceperii serviciului,si gata! MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
Opera MiniDydy 18-11-2006 17:21:49
Akeo ti se pare tie ca ssms.ro e domeniu free?Mie nu...E luat de la RNC!
domain-name: ssms.ro
description: Radu Serban Nicolae
Pentru mai multe informatii despre domeniu http://www.whois.net/whois_new.cgi?d=ssms&tld=ro
Flower Power
2604 mesaje
din 04/09/2005
15 aprecieri
19 noiembrie 2006, 13:08:56
seraf 19-11-2006 11:58:06
Mai, fratilor! Dar ce aveti cu LunaCrystal? Ce va facut de va luati asa de el? Ca o fi, ca n-o fi djadi21... E treaba lui daca e sau nu! Daca omu' vrea sa-si pastreze anonimatul, care e problema voastra?Edited by mosul at 20-11-2006, 20:52
Începător
2 mesaje
din 20/11/2006
20 noiembrie 2006, 01:02:16
razvan_shef 17-11-2006 21:47:20
Serviciul Ssms nu este detinut si nu are legatura cu operatorii de telefonie mobila din Romania.cred ca e o mica teapa , si ei isi fac treaba , noi ramanand fara nici un castig

MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006
Opera Mini
ha ha ha. **** Salut. As vrea sa ma lamuresti cum utilizatorii vor fi platiti, de ce siteul e facut pe un server free si de ce siteul arata din topor.
***** Nu postez de mai multe ori. Si ce daca cumperi un domeniu cu 5$ ? Inseamna ca nu mai e teapa ? Si de ce scrie mare jos "FREE WEB TEMPLATES" ?
***** Nu postez de mai multe ori. Si ce daca cumperi un domeniu cu 5$ ? Inseamna ca nu mai e teapa ? Si de ce scrie mare jos "FREE WEB TEMPLATES" ?
.
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
20 noiembrie 2006, 01:10:28 • actualizat 20 noiembrie 2006, 01:19:30 (1 ori)
Scuze ca ma bag, dar nu se pe un server free, host-age nu cred ca e free, si oricum domeniul e cumparat, nu exista domenii .ro gratuite. 
Edit: Poate imi zici si mie de unde iei tu domenii .ro cu 5 $, ca promit ca iti dau eu tie inca 10 ca altfel ar trebui sa dau mult mai multe pe un domeniu care am de gand sa mi-l iau in curand.

Edit: Poate imi zici si mie de unde iei tu domenii .ro cu 5 $, ca promit ca iti dau eu tie inca 10 ca altfel ar trebui sa dau mult mai multe pe un domeniu care am de gand sa mi-l iau in curand.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006
Opera Mini
hmmm. Cand apas pe casuta de text sa modific, apare goala. ***** 50$ sa fie si tot teapa eu cred ca e. something is stinking here, and it's not me.
.
MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
Opera Mini
Ma faceti sa rad cu site-ul ala..CUM PUTETI FI ASA NAIVI?
MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006
Opera Mini
Diu, deci eu nu cred. Eu vreau sa ii incoltesc si sa recunoasca. Doar ca camera e rotunda si nu are colturi.
)
)
.
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
20 noiembrie 2006, 01:33:15 • actualizat 20 noiembrie 2006, 01:33:53 (1 ori)
Eu unul nu am ce recunoaste, am zis tot ce am avut de zis, sunt simplu utilizator care s-a inrgistrat pe ssms.ro , si intamplator m-am intalnit in Regie cu adevaratul creator al acestui site, cel care tocmai a venit aici, si poate confirma (si chiar il rog) ce legatura mea cu acest site. Si ca asta cred ca am lamurit legatura mea cu acest serviciu, cea de utilizator.
MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006
Opera Mini
Nu ai lamurit nimic. Tu esti djadi2 si totodata creatorul siteului ssms.ro Nu stiu scopul, dar ceva nu e deloc in regula.
***** Nu intelege gresit. Nu am nimic cu tine sau djadi21. Doar ca consider treaba asta lipicioasa cu ssms o teapa, iar tu esti un promotor al acestei tzepe, deci nu pot fi de acord cu tine. Gata, nu mai ma intereseaza daca esti sau nu djadi21. Cat despre ssms, mai vedem.
***** Nu intelege gresit. Nu am nimic cu tine sau djadi21. Doar ca consider treaba asta lipicioasa cu ssms o teapa, iar tu esti un promotor al acestei tzepe, deci nu pot fi de acord cu tine. Gata, nu mai ma intereseaza daca esti sau nu djadi21. Cat despre ssms, mai vedem.
.
Înapoi la Operatori
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.