Jocuri PC
178 326 vizualizări
5 723 răspunsuri
Linkuri topic "Jocuri PC"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Nokia3220
Baieti,care dintre voi are Test Drive Unlimited? La ora actuala e cel mai tare joc! Harta e una foarte mare si e super jocu!
dark
MW Addicted
955 mesaje
din 18/01/2007
09 mai 2007, 14:10:33
Mie cel mai mult imi place sa ma joc Fifa.Binenteles ca joc si alte jocuri,mai ales cu masini.Si mie imi place Test Driver!
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te... daca vrei sa fii fericit o viata, iarta!
http://klaus-camera6.blogspot.com/
http://klaus-camera6.blogspot.com/
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
eu am tdu. dar nu am crack la el
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Nokia3220
L-ai cautat pe net?
dark
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
nu. fa.l si mie arhiva si lasa.l la mine in inbox pls. uploadeaza pe rogepost daca poti
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
MW Luver
111 mesaje
din 05/06/2006
09 mai 2007, 15:00:25 • actualizat 09 mai 2007, 15:02:28 (1 ori)
la cat sunteti la suta?Io am ajuns la 47la suta da am jucat de am inebunit.si aiveti dreptate e cel mai tare racing la momentul actual.
ma nu are crack cel putin asa l-am jucat io da are o chestie Yasu care ascunde driverele virtuale.
Note: Posts were merged
ma nu are crack cel putin asa l-am jucat io da are o chestie Yasu care ascunde driverele virtuale.

Note: Posts were merged
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
arata mai bine decat FlatOut2?
Nokia3220
Sincer,nu stiu cum e FlatOut2. Poate ca-ti va spune cineva care le-a vazut pe amandoua.
dark
MW Luver
111 mesaje
din 05/06/2006
09 mai 2007, 15:55:44
Ma la flatout2 si cu 256 ram iti merge la 1024*786 binisor la da test drive nici nu-ti intra in el si tre sa ai calc bun sa il joci la 1024*768.si grafik da ie super reusita mai tare decat la flatout 2 dar aivi nu are damege:
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
ok. atunci vreau si eu crack pls
Nokia3220
Eu nu-l am,dar il are un prieten si-i merge super. Are 1gb ram,placa de 256 sau 512,nu stiu sigur.
dark
MW Luver
111 mesaje
din 05/06/2006
09 mai 2007, 16:56:41
pai ie normal sa si mearga pe asa calc da sa sti k trebe si un procesor bunicel.
Cine a jucat STALKER vietcong 2 fear si Quake 4 sa dea si el parole ceva dak au?
Cine a jucat STALKER vietcong 2 fear si Quake 4 sa dea si el parole ceva dak au?
MW Addicted
899 mesaje
din 28/01/2006
1 aprecieri
09 mai 2007, 21:34:33
eu am jucat (inca mai joc
) atat FlatOut2 cat si TDU sunt super ambele,
FlatOut pt muzica si gameplay iar TDU pt grafica care este pur si simplu superba
) atat FlatOut2 cat si TDU sunt super ambele,FlatOut pt muzica si gameplay iar TDU pt grafica care este pur si simplu superba
Nokia3220
Cine are jocul "Agatha"? Eu il am dar nu stiu ce trebuie sa fac,nu stiu cum se joaca
dark
MW Luver
111 mesaje
din 05/06/2006
10 mai 2007, 14:55:32
nush ma nu am auzit de el dar cu ce ie?
Înapoi la Jocuri PC
Topicuri similare
›
king james
acum 10 ani
11
1 109 vizualizări
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.