@3DU Zuma merge pe S40? Daca da, vreau si eu un link :-D
@ben bine asa .. Te provoc si la un Coolpool
>apropo de provocari ... 3D, ben interesati-va cum putem juca un Heroes
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
Da ben dar putem juca pe internet or smthing like that? Daca da, nu-i problema.. Stabilim o data si mergem fiecare la o sala si jucam
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
31 august 2005, 22:37:37 • actualizat 31 august 2005, 22:38:35 (1 ori)
De doua zile am inceput sa joc Worms Armageddon pe net. Mi se pare super jocul, mai ales ca sunt si niste tipuri de joc cool Mai joaca cineva worms? Jocul e putin mai vechi, dar se merita jucat
Eu inca mai joc Yuri's Revenge. Poate nu-i cea mai tare strategie (am auzit jucatori de warcraft care ii refuzau titulatura de rts) dar m-a tinut in fata pc-ului mai mult ca AOM:The Titans
Asa e!!! RedAlert e unul dintre cele mai tari jocuri de strategie, chiar dak e cam vechi. Pt Cei care stiu jocul, ati vazut ce grea e ultima misiune :-D
La ra2 n-am ajuns prea departe,am jucat mai mult skirmish/network. Mie mi se par aliatii clar avantajati. Ceva interesant:am gasit de curand RA2:DeeZIRE. Mai echilibrat,unitati si misiuni noi.)
ma baieti ati jucat Area 51 (shoter 1,8 gb) sau Juiced(gen Undengroun ...creat de aceas firma ) ...si sa nu uit The Punisher(shoter 1,9 gb.. e luat dupa filmul Pedepsitorui 2004)...vi le recomand pt amatorii genurilor
Cine a terminat campaniile jocului Heroes 3 WOG .. sau macar le-a jucat?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.