nu am cont pe filelist iar pe GAME copy imi da troian ala.... mai caut unul curat....
LOL Zi-mi cat de bun e pachetul de securitate pe care il utilizezi; cum n-are rival intr-un top de pe nustiu ce site obscur cu detectie 500% (!!!) si cat de periculos a acel fisier care abia asteapta momentul oportun sa-ti compromita iremediabil sistemul obosit ...
nu am cont pe filelist iar pe GAME copy imi da troian ala.... mai caut unul curat....
LOL Zi-mi cat de bun e pachetul de securitate pe care il utilizezi; cum n-are rival intr-un top de pe nustiu ce site obscur cu detectie 500% (!!!) si cat de periculos a acel fisier care abia asteapta momentul oportun sa-ti compromita iremediabil sistemul obosit ...
cand am folosit Kaspersky s-a lasat cu o vizita la politie pentru a face plangere contra aluia cu keylogerul. Evident Romania fiind... inca e in curs de solutionare desi l-au identificat pe ala.
Asa ca mai bine iau o solutie AV care sare la orice decat sa iau ceva cu "da-i ca merge"...
ON-topic... am jucat RIDGE RACER UNBOUND . cu masinute alea alea.... nu e o capodopera da sa fie de nu mi-a placut E gen Flatout de distrugi tot, doar ca in orase. Treci cu masina prin camioane cu benzina , muzee , cladiri... fainutz. Nu grozav dar antrenant
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Exact cum ma asteptam.. Nu merge NFS World... Intra in el si ramane ecranul negru. PC-ul raspunde la comenzi deci nu se blocheaza. Si mi-am amintit ca la fel a facut si la NFSMW Black Edition... Deci alte nume?
p.s. am mai incercat si HEAT Online dar nici ala nu-mi merge.
a.k.a. ReMMy ThE DeMoN SHOWCASE [img]http://mowned.com/sig/remmythedemon.jpg[/img]
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Mie imi merge prima versiune de max payne fara sa opresc net-ul. Nu am gasit niciun baug pana acum. Chiar nu ma asteptam sa mearga la maximum pe rasnita mea
Mie imi merge prima versiune de max payne fara sa opresc net-ul. Nu am gasit niciun baug pana acum. Chiar nu ma asteptam sa mearga la maximum pe rasnita mea
Din moment ce iti merge la maxim nu prea cred ca ai rasnita.. Ce configuratie ai ?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.