x_uereb 17-11-2011 01:16:15
Am jucat NFS the run, gameplay bun, story apropiat de Most Wanted. Desi cel mentionat (Most Wanted) ramane cel mai bun joc din seria Need For Speed(parerea mea).
gameplay bun? ceva mai liniar decat the run nu am vazut decat la matematica...o linie dreapta intre 2 puncte

te duce cum vrea el ,unde vrea el,nu ai voie absolut nimic sa faci. eu il joc pentru decor care in sfarsit...si-au adus aminte de hot pursuit 2.
sunt etape unde poti sa recuperezi serios rau de tot dar....dupa ce ii depasesti pe aia 9 sau cati iti da pe etapa,nu mai prinzi niciunul tot drumul...chiar daca ii depasesti pe toti in primele 20% ale traseului si dai nitro...nimic... in schimb decorul e ok.
tzapu 10-11-2011 20:29:01
Saints Row: The Third ?? Nuuu

N-a apărut ...
a aparut.
mentiune pt un shooter bunicel...red orchestra 2. e ok.
FIFA 2012...wtf...fifa nu va mai fi niciodata ce a fost. la ce naiba atatia GB per iso cand rezultatul e un kko cu lapte...am fifa 2003 instalat pe pc langa 2012. ghiciti care e mai utilizat
si am mai jucat un pic stronghold 3...a pierdut ceva din grafica de cand a trecut de la 2d la 3d...camera e cam aiurea dar totusi jucabil.
tot zic sa-mi fac timp sa pun battlefield 3 si LA Noire.. poate maine ,azi the run
Note: Posts were merged