mai da cum ati trecut de sumit of nu mai stiu ce...(am scris mai jos) ?
- Ti-am scris si eu mai jos. E simplu. Multe potiuni de mana si health. Apoi mergi la atac.Eu la un moment dat mai aveam doar 1 erou in picioare, dar tot am reusit.Dansezi in jurul lui si il lovesti. Macar ai mai incercat? Ai armura meseriasa?Treci pe la fierari
[img]http://www.danasoft.com/sig/anqelitto.jpg[/img] God is everything I need!!! Daca nu ii poti convinge ... zapaceste-i !!!
@dyscret Misiunea e a 9-a,se numeste REGULATOR si e faza ca trebuie sa inchid niste valve cu abur. Am gasit numai 2 cartele si mai sunt 2 usi care nu le pot deschide.
Stiu despre ce e vorba dar sa mor daca mai stiu pe unde e cartela aia , stiu ca eu am gasit-o din greseala ! Sorry , sa-mi trag una daca pot sa imi aduc aminte , si l-am jucat si terminat de 2x ! Daca imi aduc aminte iti dau un PM !
Daca tot veni vorba de far cry,@dyscret cum ai trecut de misiunea aia cand esti pe un vapor si trebuie sa-l omori pe unul din elicopter.m-am chinuit si nu pot.e vreo arma anume pe care sa o folosesc(le-am incercat pe toate).
eu am trecut de aia. dupa ce pui bomba te duci langa catargul din fata vaporului si te rotesti dupa el sa nu te omoare din prima. si folosesti lansatorul de rachete. da vezi sa-l nimeresti de cateva ori bune :-D
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
16 mai 2006, 22:09:37 • actualizat 16 mai 2006, 22:11:16 (1 ori)
Acolo nu tre sa tragi in elicopter , tre sa tintesti in persoana aia din elicopter care trage in tine , eu tin minte ca am tras cu lansatoru de rachete in el toata muniti apoi cu puscoacele si pana la urma elicopteru cu tot cu persoana aia se retrage ! (parca asa se petrece actiunea ) Deci tinteste in persoana din elicopter ! Stai langa catarg sau in carliga (cabina) !
in cabina te prinde explozia si mori . eu aveam 12 rachete in stoc si mi-au ajuns. dar am mai si ratat. oricum trebuie sa-l faci repede altfel te ia apa. iar daca te urci pe containerd te ia ala
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.