Jocuri PC
178 326 vizualizări
5 723 răspunsuri
Linkuri topic "Jocuri PC"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
eu sunt pe la inceput
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
MW Luver
117 mesaje
din 13/07/2005
10 februarie 2006, 12:52:10
este skin la GTA vice city cu Jiji Becali Razboinicul Lumini
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Symbian
Cum adica skin la GTA? Infatisarea meniurilor sau ce?
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
MW Addicted
812 mesaje
din 28/04/2005
Nokia6310
Personajul principal din gta arata ca gigi.
mai multe detalii: http://gigi.Toaleta.Net/
mai multe detalii: http://gigi.Toaleta.Net/
d[x.x]b
MW Veteran
692 mesaje
din 08/10/2005
10 februarie 2006, 14:03:17
Despre Duke Nukem Forever.. preluat de pe Softpedia.. 
Dupa ani si ani de dezvoltare si salturi de pe un engine pe altul, Duke Nukem Forever are in sfarsit o data de lansare. NU este o gluma iar sursa este chiar George Broussard, managerul proiectului si co-fondator 3DRealms.
Cuvintele exacte au fost: “Cand or zbura porcii..."; si vorbea serios. A mai dat cateva detalii
despre stadiul in care se afla jocul la aproape 7 ani de productie. In cel mai bun caz de abia au trecut de stadiul alfa. “Ne aflam in plina productie. Toate armele sunt gata si aproape toate creaturile. Practic avem toate aceste elemente disparate care ar realiza un joc si acum le punem la un loc." Sper ca nu foloseste acelasi discurs si in fata actionarilor pentru ca eu, unul, nu m-as simti deloc asigurat de afirmatiile sale.
Duke Nukem Forever dispare incet din prim planul industriei jocurilor si se alatura celorlalte semi-esecuri (a se vedea STALKER) care au bantuit scena sub amenintarea lansarii. RIP Duke!Mda.. comentarii?

Cuvintele exacte au fost: “Cand or zbura porcii..."; si vorbea serios. A mai dat cateva detalii
despre stadiul in care se afla jocul la aproape 7 ani de productie. In cel mai bun caz de abia au trecut de stadiul alfa. “Ne aflam in plina productie. Toate armele sunt gata si aproape toate creaturile. Practic avem toate aceste elemente disparate care ar realiza un joc si acum le punem la un loc." Sper ca nu foloseste acelasi discurs si in fata actionarilor pentru ca eu, unul, nu m-as simti deloc asigurat de afirmatiile sale.
Duke Nukem Forever dispare incet din prim planul industriei jocurilor si se alatura celorlalte semi-esecuri (a se vedea STALKER) care au bantuit scena sub amenintarea lansarii. RIP Duke!
MW Veteran
692 mesaje
din 08/10/2005
10 februarie 2006, 14:36:26 • actualizat 10 februarie 2006, 14:36:49 (1 ori)
Guild Wars Factions - planuri pt. beta test
Intențiile sunt clare, iar din comunicatul de presă apărut pe site-ul oficial, aflăm că pe 24 martie, expansion-ul Guild Wars: Factions va intra în faza de beta test. La eveniment vor putea participa toți posesorii MMORPG-ului Guild Wars, fiecare dintre ei având posibilitatea să invite câte trei prieteni, prin intermediul unei interfețe in-game realizată în acest scop.
http://www.guildwars.com/press/releases/pressrelease-2006-02-09.php
Dreamfall - nou trailer
Cei de la Funcom au lansat un nou trailer pentru al lor Dreamfall: The Longest Journey. (v-am spus de Longest Journey?! Ei bine, asta cica-i continuarea!)
http://www.dreamfall.com/news/archive/video060209
Within Temptation si The Chronicles of Spellborn
Primul nume e o formatie goth metal. Al doilea nume e un MMORPG foarte asteptat. Ce au ele in comun?
Soundtrackul jocului va fi facut de Within Temptation si se pare ca va fi chiar un concert in-game.. Cum? Intreaba-i pe ei..
Robert Westerholt, Within Temptation: "When we heard about The Chronicles of Spellborn and the fact that it was developed in The Netherlands, we were eager to contribute and write some exclusive tracks."
Gata, am terminat.
Intențiile sunt clare, iar din comunicatul de presă apărut pe site-ul oficial, aflăm că pe 24 martie, expansion-ul Guild Wars: Factions va intra în faza de beta test. La eveniment vor putea participa toți posesorii MMORPG-ului Guild Wars, fiecare dintre ei având posibilitatea să invite câte trei prieteni, prin intermediul unei interfețe in-game realizată în acest scop.
http://www.guildwars.com/press/releases/pressrelease-2006-02-09.php
Dreamfall - nou trailer
Cei de la Funcom au lansat un nou trailer pentru al lor Dreamfall: The Longest Journey. (v-am spus de Longest Journey?! Ei bine, asta cica-i continuarea!)
http://www.dreamfall.com/news/archive/video060209
Within Temptation si The Chronicles of Spellborn
Primul nume e o formatie goth metal. Al doilea nume e un MMORPG foarte asteptat. Ce au ele in comun?
Soundtrackul jocului va fi facut de Within Temptation si se pare ca va fi chiar un concert in-game.. Cum? Intreaba-i pe ei..

Robert Westerholt, Within Temptation: "When we heard about The Chronicles of Spellborn and the fact that it was developed in The Netherlands, we were eager to contribute and write some exclusive tracks."
Gata, am terminat.
MW Veteran
531 mesaje
din 25/11/2005
15 februarie 2006, 21:22:40
mie pe un pc cu 8mb video 1000mb procesor si 256 ram ce jocuri imi recomandati?pirates of caribean mi-ar merge?dar splinter cell(oricare)?in weekend ma duc la un prieten si vreau sa imi iau jocuri si nu stiu ce...
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
cu doar 8 mb video poți sa zici pa pa la cam 95% din jocurile 3d câtuși de cât calumea
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
SonyEricssonT300
Cel putin astea mentionate de tine pun pariu pe-o bere ca nu-ti merge niciunul. :-(
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
15 februarie 2006, 23:45:34
splinter cell nici in cele mai frumoase vise nu va merge pe 8mb video.
MW Veteran
531 mesaje
din 25/11/2005
16 februarie 2006, 09:01:13
diablo 2 merge?zicetimi orice jocuri care sa imi mearga...
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
16 februarie 2006, 10:17:59
Nici la diablo nu bag mana in foc,poti incerca totusi..Cauta ,mai bine o placa grafica GeForceMX 2 cu 64 si o sa-ti mearga majoritatea. O gasesti si cu 80 ron,daca nu mai putin.Binneteles nu in magazine. SH
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
NokiaN-GageQD
Diablo 2 iti merge 200% .
) Am terminat diablo 2 pe p1 133mhz,46mb ram si 2mb video. Asta pentru ca e grafica 2d.
Chiar iti recomand diablo2. Lord of destruction l-am terminat pe pc de il am acum,dar e foarte probabil sa iti mearga si ala
) Am terminat diablo 2 pe p1 133mhz,46mb ram si 2mb video. Asta pentru ca e grafica 2d.
Chiar iti recomand diablo2. Lord of destruction l-am terminat pe pc de il am acum,dar e foarte probabil sa iti mearga si ala
MW Lurker
240 mesaje
din 23/08/2005
LG/U8330
Da de F.E.A.R. ce ziceti . . .
FuSYoN - HoUsE AddIcTeD
MW Luver
197 mesaje
din 28/10/2005
SonyEricssonK700i
Am terminat Doom 3. Adica am ajuns la ultima confruntare si nu am reusit sa inving monstrul ala gigantic. M-am enervat si am sters toate salvarile. In felul asta am terminat.:-D Era misto jocul.
Shaddow
Înapoi la Jocuri PC
Topicuri similare
›
king james
acum 10 ani
11
1 109 vizualizări
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.