Jocuri PC
178 326 vizualizări
5 723 răspunsuri
Linkuri topic "Jocuri PC"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
24 mesaje
din 07/07/2005
Nokia3510i
Jocuri...Hmmm...Nu prea ma bag la creatii:vesnicul red alert2,far cry.Nfsu2,nfs:mw,star wars jedy academy,sim city 3000 si...LINEAGE2 chiar daca e online
FREE YouR MiND
MW Luver
197 mesaje
din 28/10/2005
SonyEricssonK700i
O lista cu jocuri. La informatii afli cum poti sa faci rost de ele. http://listamea.mcommunity.biz
Shaddow
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
10 decembrie 2005, 13:00:52
Tocmai am instalat dungeon Siege 2. Cine a terminat dungeon siege 1 stie la ce sa se astepte. O grafica superba si un rpg excelent. Doar asa...Dungeon siege 1 a fost cel mai bun rpg al anului 2004 daca nu ma insel..
Iar pentru cei ce vor sa-si descreteasca fruntile...recomand Lula 3D.(varianta dvd) Bineinteles,joc interzis minorilor
Iar pentru cei ce vor sa-si descreteasca fruntile...recomand Lula 3D.(varianta dvd) Bineinteles,joc interzis minorilor
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
Nokia3100
Dungeon Siege cel mai bun joc RPG??
Neah.. Eu zic ca Diablo e cel mai bun RPG
BTW ati jucat Heroes 5 varianta beta?
Neah.. Eu zic ca Diablo e cel mai bun RPG

BTW ati jucat Heroes 5 varianta beta?
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
10 decembrie 2005, 23:26:43
Diablo 2 a fost bun,expansion pack Lord of distruction,a fost bunicel,dar Dungeon Siege e o cireasa pe tort.Si cu mult inainte de diablo cativa au apucat poate cel mai complex rpg... Baldur's Gate.Vechi dar enorm de mare... Iar Dungeon siege 2 seamana intr-un fel cu Baldur's Gate.Bine cel putin ca nu esti nevoit sa asculti pana la capat dialogurile.Grafica... un 3d superb...(Diablo 2 era 2d) la care nici Sacred nu se ridica...desi Sacred a fost relativ bunicel pentru cei ce au terminat Diablo. / si da,am jucat Heroes 5 beta..Imi place castelul pe interior si campul de lupta..dar harta nu s-a schimbat prea mult.
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
SonyEricssonT300
Eu cumpar frecvent revistele de jocuri pc si toata lumea lauda BALDUR'S GATE. Am jucat si DSiege dar mi se pare cam prea axat pe click-uit.
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
11 decembrie 2005, 23:23:38
Baldur's Gate a fost bunicul tuturor rpgurilor serioase.Mult mai complex ca Diablo,cu mult timp inaintea lui(ceea ce s-a vazut la grafica).
Iar la Dungeon Siege poti tine apasat pe soarec si personajul continua atacul
Iar la Dungeon Siege poti tine apasat pe soarec si personajul continua atacul
MW Luver
117 mesaje
din 13/07/2005
20 decembrie 2005, 21:12:56
Cint nu stii cand o sa apare Heroes 5 ?
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
SonyEricssonT300
@Cint Nu ma refeream la aspectul fizic al problemei! Intr-un rpg adevarat cred ca conteaza mai tare povestea si conturarea personajului. Eu nu l-am jucat dar unu imi povestea:"Se conduce cu mouse-ul,omori la greu,mai gasesti o sabie,etc."
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
SonyEricssonT300
In sfarsit am jucat si eu FARCRY. Super grafica,animatii,ai,libertate. Nota 10
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
SIE-ST60
da intra-devar are grafica misto jocul ...eu acum ma joc Psi Ops-The Minogate Conspiracy (shoter)...si asta are grafica misto si subiectul joculuii e destul de interesant
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
SonyEricssonT300
Nu l-am jucat dar am citit despre el. E misto cu puterile astea psi, sunt moduri mai interesante de a face fraguri.
MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
Nokia3100
A terminat cineva Diablo II - The Fury Within? E marfa jocul. L-am terminat pe Normal si Nightmare cu asasinul.
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
SIE-ST60
joc de vreo 4 zile pe el...acum m-am inpotmolit intr-un fel de labirint unde trebuie sa-l gasesc pe cel mai mare mafiot pe care lam clapacit un nivel mai inainte...si a fugit de la locul faptei inainte sa-l ucid...cat despre puteri psi ..el arunca in mine cu vagoane trase de tren iar eu abia puteam sa arunc cu lazi ..dar am alte puteri:de a da foc la orice,de a conduce dusmanul si a trece prin zid..e misto jocul vi-l recomand
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Nokia6630
Prince of persia worior within ati jucat?Eu nu ma descurc nici cu controalele nici sa trec de primul level,femeia aia de pe vas. Ma ajutati?
vrei sa faci bani jucadu-te pe net? http://www.anno1777.com/index.php?i=55612
Înapoi la Jocuri PC
Topicuri similare
›
king james
acum 10 ani
11
1 109 vizualizări
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.