28 septembrie 2006, 14:20:14 • actualizat 28 septembrie 2006, 14:24:54 (2 ori)
Aici puteti reclama orica abatere sau incalcare a regulamentului de catre utilizatori . Veti reclama in modul prezentat mai jos:
Utilizator: aici veti scrie numele utilizatorului; Abaterea: aici veti scrie ce anume a facut utilizatorul; Ora si data: aici veti scrie ora si data abaterii; Locul: aici veti scrie unde a facut abaterea, pe ce topic sau daca este cazul pe PM.
Mai MEZZO mai eu zic una...tu faci alta Am scris mareee...mareee... Postati doar la subiect Si tu deja din prima ai deviat de la subiect !!! Am deschis acest topic strict pentru a posta doar incalcari ale utilizatorilor si pentru ai ajuta pe moderatori!!! Asa ca va rog terminati cu offtopicul
Off... Da ce puneti toata povara pe spatele moderatorilor? Sunt si ei oameni,mai au si ei alte treburi etc. Daca as fi eu moderator,ce ordine as mai face pe forum... Si nu sunt deacord sa dau pe nimeni in gat,multi sunt prietenii mei! Dar oricum,tot nu-i torn pe altii ca dupa aia sa aibe ciuda pe mine. Mai bine dau PM la vreun mod si gata!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.