Ce parere aveti cu privire la aparitia unui topic " Reabilitare useri " in care userii pot vota daca X mai merita o sansa sau daca ramane doar un sfartecat al internetului, pentru ca asta ar mai estompa aparitia clonelor. In plus oricine are dreptul la o a doua sansa.
Iar daca ai luat ban permanent nu mai poti sa iti ceri scuze sub nici o forma.
Consider ca toti avem ceva bun in noi doar ca unii au mai la suprafata iar altii mai in profunzime .
In speranta ca sugestia mea va fi rezolvata in mod favorabil.
multumesc anticipat
Sugestii forum
32 873 vizualizări
3 372 răspunsuri
Linkuri topic "Sugestii forum"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
27 iulie 2010, 13:10:22
Acest lucru il discuta moderatorii intre ei
.. oricum multumim pentru sugestie Marian
.. oricum multumim pentru sugestie Marian MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
27 iulie 2010, 15:12:45 • actualizat 27 iulie 2010, 15:13:21 (1 ori)
Eu as vrea sa se poate face sondaje si pe MW,in special sa vad cati ma agreeaza si ma mai vor in comunitate si cati nu 
EDIT: o sugestie si pt. tine @bunelu: schimba-ti man avataru,stiu ca erai crestin...

EDIT: o sugestie si pt. tine @bunelu: schimba-ti man avataru,stiu ca erai crestin...
MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
27 iulie 2010, 15:54:09
si ce treaba are una cu alta 
cat despre sondaje .. nu cred ca intereseaza pe nimeni daca e sa pleci sau nu .. parerea mea ..
In schimb se pot face topicuri gen sondaj pentru produse sau nu stiu .. am mai vazut si pe alte forumuri.

cat despre sondaje .. nu cred ca intereseaza pe nimeni daca e sa pleci sau nu .. parerea mea ..
In schimb se pot face topicuri gen sondaj pentru produse sau nu stiu .. am mai vazut si pe alte forumuri.
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
01 august 2010, 14:02:12 • actualizat 01 august 2010, 14:03:24 (1 ori)
ov1d1u 01-08-2010 13:34:56
edit: daca o continuati pe alte topicuri, vom incepe sa blocam userii, nu topicurilepersonal, m-am saturat sa vad personaje ca raoul, virusonwap, filip, etc. afirmandu-se si nimeni nu le spune nimic. eu unul am luat 60% avertisment pt "mu*e mu*e mu*e" replica pt info cu "zapp zapp zapp"-ul lui.
sa nu mai aduc aminte de valul de reclama ascunsa in favoarea zapp-ului pt orice topic, indiferent de subiect.
acum cativa ani am mai luat avertisment 3% pt o replica (cei drept, de rahat) tot asa pt cineva care merita mult mai mult decat am primit eu. si m-am revoltat pt ca m-am simtit neindreptatit, dar recent cand am patit-o iar si mi-am dat seama ca nu se merita si nu am spus nimic pana acum. nu doresc nicio retragere a avertismentului, doar sa observati incapacitatea moderatoriilor actuali de a lua o decizie corecta.
toti stiu ca am un cont in plus de pe perioada pe cand aveam contul asta banat, si acum un pierde-vara ca raoul tot tipa ca o femeie sa-mi fie banat contul ala. am ajutat de pe contul ala mai mult au facut-o raoul si multi altii la un loc.
sunt din ce in ce mai putine persoane care chiar ajuta comunitatea asta, si sincer le inteleg decizia.
si mai patetic mi se pare ca un pusti amarat care acum 2 ani abia putea sa lege 2 cuvinte, in momentul de fata da lectii de gramatica. si ironia stiti care e? faptul ca e un retardat si acum
am scris mesajul asta aici pt ca moderatorii au inceput sa semene cu domnu' ceausescu.
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
01 august 2010, 14:15:04 • actualizat 01 august 2010, 14:15:35 (1 ori)
Atata vreme cat se vor putea face clone, e inutil sa banam anumite persoane. Cred ca iti dai seama ca e ca si cum ai turna gaz pe foc.
Uite cazul filip: nici bine nu a fost banat ca dupa cateva zile au aparut si clonele. Hai sa il banam pe virusonwap. Stii ce urmeaza. Hai sa il banam pe Raoul pentru vreo 25 de ani ca face spam (si ar merita din plin pentru propaganda murdara pe care o duce in favoarea Zapp). Cred ca iti dai seama ca nu mai avem liniste dupa aia.
E o realitate: comunitatea de pe MobileWave s-a dus pe p*la. Hai sa te facem moderator si sa vedem daca reusesti tu cumva sa rezolvi asta. Iti spun eu, nu ai cum. Eu am renuntat si la a da warn-uri, pentru ca e total inutil. De banat, banez doar utilizatorii "1 posts" care deschid cate un topic pentru a prezenta nu-stiu-ce site. Daca l-as bana acum pe Raoul, in mai putin de 20 de minute am avea o clona de-a lui. Dca i-am bana-o si pe aia, in 10 minute am avea alta clona. Si tot asa.
Asa ca singura solutie e sa te feresti de rahati si sa te concentrezi pe partile pozitive ale comunitatii.
Uite cazul filip: nici bine nu a fost banat ca dupa cateva zile au aparut si clonele. Hai sa il banam pe virusonwap. Stii ce urmeaza. Hai sa il banam pe Raoul pentru vreo 25 de ani ca face spam (si ar merita din plin pentru propaganda murdara pe care o duce in favoarea Zapp). Cred ca iti dai seama ca nu mai avem liniste dupa aia.
E o realitate: comunitatea de pe MobileWave s-a dus pe p*la. Hai sa te facem moderator si sa vedem daca reusesti tu cumva sa rezolvi asta. Iti spun eu, nu ai cum. Eu am renuntat si la a da warn-uri, pentru ca e total inutil. De banat, banez doar utilizatorii "1 posts" care deschid cate un topic pentru a prezenta nu-stiu-ce site. Daca l-as bana acum pe Raoul, in mai putin de 20 de minute am avea o clona de-a lui. Dca i-am bana-o si pe aia, in 10 minute am avea alta clona. Si tot asa.
Asa ca singura solutie e sa te feresti de rahati si sa te concentrezi pe partile pozitive ale comunitatii.
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
01 august 2010, 14:20:35 • actualizat 01 august 2010, 14:24:24 (1 ori)
Daca tot zici ca nu poti nu vei rezolva nimic, mare chestie ca isi face clone, cat timp sa-si faca clone ? Se va satura sa-si faca clone, ii dai ban si gata cand suspectezi ceva. De ce nu dati warn de fiecare data cand cineva nu e ontopic ? Moderatorii sunt de vina ca a ajuns asa forumul, a lasat toti retardatii sa-si faca de cap, nu userii. Vedeti si voi ca nu sunt multi pe forum care isi dau cu parerea si cauta tot timpu sa faca mistouri. Iti ajung degetele de o singura mana sa-i enumeri.
Ce-i de rahat este ca admin-ul a scos ban-ul retardatului imediat, iar eu am cerut de cateva ori, pe pm, schimbarea adresei de mail.
Ce-i de rahat este ca admin-ul a scos ban-ul retardatului imediat, iar eu am cerut de cateva ori, pe pm, schimbarea adresei de mail.
MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
02 august 2010, 17:17:48
eu nu stiu care este problema unora dintre voi .. fiecare forum are scursurile si uscaturile lui .. nu exista o comunitate perfecta in care sa lipseasca astfel de conflicte si atitudini din partea unor useri bolnavi la cap, fara lipsa de ocupatie.
Ati sarit toti pe ovidiu .. un moderator relativ nou care dupa parerea mea isi facea treaba destul de bine, si cred ca la un moment dat ramasese cam ultimul pe baricade. Din punctul asta de vedere, e un moderator mai bun ca mine..
Lasati omul sa isi faca treaba si nu mai vorbiti in necunostinta de cauza sau doar de dragul de a trancani.
Ati sarit toti pe ovidiu .. un moderator relativ nou care dupa parerea mea isi facea treaba destul de bine, si cred ca la un moment dat ramasese cam ultimul pe baricade. Din punctul asta de vedere, e un moderator mai bun ca mine..
Lasati omul sa isi faca treaba si nu mai vorbiti in necunostinta de cauza sau doar de dragul de a trancani.
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
02 august 2010, 17:39:58 • actualizat 02 august 2010, 17:42:12 (1 ori)
singura persoana de prin zona care "tracaneste" in necunostinta de cauza esti TU, pt ca tu nu cunosti situatia din perspectiva noastra.
sunt unii care pur si simplu s-au saturat sa accepte mizeria altora, si cand in sfarsit au indraznit sa ridice tonul primesc inapoi o replica ca a ta.
si cum a mai spus si laur, e tot rahatul sa dati o asa mare importanta fix celor care nu ajuta la nimic.
si nu avut nimic de comentat la adresa lui ov1d1u decat faptul ca ii este frica, si singur a recunoscut chestia asta. si dupa cum il stiu eu pe el, prefera sa fuga de conflicte decat sa le caute o solutie.
sunt unii care pur si simplu s-au saturat sa accepte mizeria altora, si cand in sfarsit au indraznit sa ridice tonul primesc inapoi o replica ca a ta.
si cum a mai spus si laur, e tot rahatul sa dati o asa mare importanta fix celor care nu ajuta la nimic.
si nu avut nimic de comentat la adresa lui ov1d1u decat faptul ca ii este frica, si singur a recunoscut chestia asta. si dupa cum il stiu eu pe el, prefera sa fuga de conflicte decat sa le caute o solutie.
MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
02 august 2010, 17:45:56
da pe tine cine te-a bagat in seama jokere? te-am pomenit cumva in reply-ul meu? in afara de tine si laur .. vreau sa vad si eu cine se mai simte nedreptatit si de ce? ... i-am dat ban lui filip fara problema .. si lui virus .. te miorlai ca un copil ca ai luat 3 % warn pentru nu stiu ce. Cine ti-a dat si a facut o nedreptate trebuia sa postezi pe loc .. nu sa tii in tine. Oamenii mai gresesc... da nu mai fa tu o istorie ca si cum gata .. pana aici a fost .. sculati capul din pamant si vorbiti ...
Nu zice nimeni sa nu comentati .. dar fiti obiectivi si nu mai faceti din tantar armasar.
Nu zice nimeni sa nu comentati .. dar fiti obiectivi si nu mai faceti din tantar armasar.
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
02 august 2010, 17:59:41 • actualizat 02 august 2010, 18:05:05 (3 ori)
ti se pare ca am nevoie de permisiunea ta sa-mi spun parerea?
intri din an in paste pe aici si dintr-o data te crezi superior.
acum cativa ani faceai pe mieluselul si in cele din urma ai primit level, pt ca chiar l-ai meritat, si acum il imiti pe hitler. felicitari.
si inca tracanesti ca o muiere despre lucruri care nu ai habar. tantarul despre care este vorba in povesta noastra e reclama ascunsa a zapp-ului si favorizarea unora care, literalmente, sunt prea prosti ca sa poti sa-i insulti.
pe viitor o sa tin comentariile pt mine, promit.
si pt cei care vor versiunea wide a forumului instalati stylish si folositi:
@namespace url(http://www.w3.org/1999/xhtml);
@-moz-document domain("mobilewave.ro") {
table[width="980"] {
width: 90% !important;
}
div.body {
width: 100% !important;
}
}
intri din an in paste pe aici si dintr-o data te crezi superior.
acum cativa ani faceai pe mieluselul si in cele din urma ai primit level, pt ca chiar l-ai meritat, si acum il imiti pe hitler. felicitari.
si inca tracanesti ca o muiere despre lucruri care nu ai habar. tantarul despre care este vorba in povesta noastra e reclama ascunsa a zapp-ului si favorizarea unora care, literalmente, sunt prea prosti ca sa poti sa-i insulti.
pe viitor o sa tin comentariile pt mine, promit.
si pt cei care vor versiunea wide a forumului instalati stylish si folositi:
@namespace url(http://www.w3.org/1999/xhtml);
@-moz-document domain("mobilewave.ro") {
table[width="980"] {
width: 90% !important;
}
div.body {
width: 100% !important;
}
}
MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
02 august 2010, 18:10:44
) .. nu stiu ce te-ai ofticat asa marius (cred) .. in primul rand nu ma simt superior cu nimic din contra ... sunt constient ca multi dintre voi ati ajutat mult mai mult ca mine pe forum .. eu incerc doar sa linistesc spiretele si sa fiu impartial .. nu ma intereseaza daca atrag antipatii
.. revenind .. sa inteleg ca era vorba de raoul? a luat ban de la mine si va mai lua daca e nevoie .. nu ma intereseaza cum il cheama .. eu incerc sa imi fac treaba de moderator cat pot .. pentru ca mai am si o viata privata pe langa putinul timp pe care mi-l petrec pe forum rasfoind printre foi ..
de aia ziceam de ovidiu ca e mai bun mod ca mine .. ca probabil intra mai des si are mai mult timp
si inca ceva marius (jokerboy) .. ne stim de ceva vreme si stiu cam cum esti .. stai tu calm ca nu am vrut in niciun caz sa iti inchid gura (nu era un atac cu directie reply-ul meu de mai devreme) ...
MW Addicted
4477 mesaje
din 09/08/2007
20 aprecieri
Opera Mini
se vede ca dai din an in paste pe aici. Il cheama Bogdan, nu marius, si are foarte mare dreptate. Dai din an in paste pe aici si incerci sa rezolvi cate ceva, dar nu iti iese. (ca o paranteza, mai bine n-ai da, ca oricum dai degeaba)
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare?
Carti - Te fac neprost!
Carti - Te fac neprost!
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
02 august 2010, 18:27:11
in primul rand, ma cheama Bogdan.
nu ai vrut sa-mi inchizi gura, dar fix asta ai facut.
nu mai doresc sa comentez pe tema asta, dar repet pt a nu stiu a cata oara ca nu am avut de criticat la adresa lui ov1d1u decat faptul ca ii era frica sa-i sanctioneze anumite persoane protejate.
ce mesaj era de inteles dupa ce un individ care a dat cu bata-n balta primeste ban si apoi isi face o multime de clone pt a face putin circ, si in cele din urma este debanat de administrator in cateva minute?
am observat ca ov1d1u s-a banat singur, dar tinta criticilor mele nu era el. si sincer imi pare rau ca a luat decizia asta si sper sa revina.
sunt cum sunt, si nu mi-e nicio rusine sa recunosc ca sunt o persoana foarte antipatica, si asta in permanenta, pt ca daca esti dragut cu toti esti luat drept fraier.
chiar nu ma mai intereseaza viitorul acestui site, si ca urmare o sa ma abtin de la viitoare "comentarii" pe acest topic si altele asemanatoare.
poti chiar sa-mi dai si un mic warn pt off-topic, nu-mi mai pasa. asta mi-e rasplata.
nu ai vrut sa-mi inchizi gura, dar fix asta ai facut.
nu mai doresc sa comentez pe tema asta, dar repet pt a nu stiu a cata oara ca nu am avut de criticat la adresa lui ov1d1u decat faptul ca ii era frica sa-i sanctioneze anumite persoane protejate.
ce mesaj era de inteles dupa ce un individ care a dat cu bata-n balta primeste ban si apoi isi face o multime de clone pt a face putin circ, si in cele din urma este debanat de administrator in cateva minute?
am observat ca ov1d1u s-a banat singur, dar tinta criticilor mele nu era el. si sincer imi pare rau ca a luat decizia asta si sper sa revina.
sunt cum sunt, si nu mi-e nicio rusine sa recunosc ca sunt o persoana foarte antipatica, si asta in permanenta, pt ca daca esti dragut cu toti esti luat drept fraier.
chiar nu ma mai intereseaza viitorul acestui site, si ca urmare o sa ma abtin de la viitoare "comentarii" pe acest topic si altele asemanatoare.

poti chiar sa-mi dai si un mic warn pt off-topic, nu-mi mai pasa. asta mi-e rasplata.
MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
02 august 2010, 18:28:26
pai mai ramane sa imi dau si eu demisia .. ca ovidiu vad ca si-a dat-o. descurcati-va fratilor
) .. pa
* sry jokerboy .. o sa iti dau un miel de paste
) .. pa* sry jokerboy .. o sa iti dau un miel de paste
Înapoi la Administrative
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.