Nokia N93
847 vizualizări
46 răspunsuri
Linkuri topic "Nokia N93"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1951 mesaje
din 18/06/2007
4 aprecieri
23 septembrie 2007, 20:11:05
atunci nu stiu ce sa zic...daca e in garantie poate se rezolva...dar daca s-a defectat din cauza ta nu stiu daca ti-l schimba etc...
MW Addicted
2706 mesaje
din 25/11/2006
4 aprecieri
Symbian
Care aveti sau ati mai avut n93,cum scotea pozele? Al meu in spatii neuniform luminate de exemplu in casa scoate niste poze cam mediocre! Am facut o comparatie a pozelor realizate in acelasi mediu intre el si k750i,cele facute pe k750 sunt cu mult peste ca claritate,contrast,etc!ori nu am setat camera bine(desi nu cred asta),ori poate are ceva defecte la camera! ....mai am o mica intrebare,ce rol are flicker cancelation din setarile camerei? L-am incercat si pe 50 si pe 60hz si tot la fel de prost scoate instantaneele!
Înapoi la Symbian S60
Topicuri similare
›
ionutblondw
acum 10 ani
463
516 123 vizualizări
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.