19 februarie 2007, 19:17:27 • actualizat 19 februarie 2007, 19:21:43 (1 ori)
adresa aia cu djgsm, scuze dar nu am vazut ca ai scris "merita" oricum . . . eu zic ca se merita astept pm cu adresa aia ! mc mult
x_uereb 19-02-2007 19:17:27
adresa aia cu djgsm, scuze dar nu am vazut ca ai scris "merita" oricum . . . eu zic ca se merita astept pm cu adresa aia ! mc mult
a . . . si inca ceva. . . o adresa cu foarte multe jocuri si aplicatii utile . . . puteti descarca direct cu telefonul cautati acolo si veti gasii aproape orice
19 februarie 2007, 21:20:08 • actualizat 19 februarie 2007, 21:27:11 (1 ori)
Ce aplicatie e buna pt screenshot-uri Later edit: Din greseala am crezut ca postez pe topicu cu c600, deci un program cu screenshot pt c600, scuze again !
este un program care vine cu pachetul resco2005 cu care poti face capturi ale ecranului. il gasesti pe http://Www.resco.net ps: ai nevoie de pc pt instalare.
am cautat peste tot. . . dar nici urma de vreun joc cu fotbal . . . 3d bineinteles ca java si pentru emulatoare sunt o gramada . . . cine face un gest frumos si imi pune si mie un joc frumos .cab sa il iau cu telefonul orice joc . . . fifa orice an nu mai conteaza . . . si mai am o intrebare . . . cum pot rula jocuri mophun ? scuze daca sunt offtopic dar acum mi am luat si eu card putin mai mai mare si vreau sa nu incep sa cred ca am dat banii degeaba pe el . . . scuze inca odata pentru offtopic . . . astept . . . . .
Keep Bluechattin v1.0 It allows you to initiate chat with virtually any Bluetooth device via sending out and receiving unsolicited messages in form of e.g. vCards. It can also perform iterative range scanning and automated message broadcasting. Requirements: • Smartphone • Windows Mobile 2003 or 2005 • Bluetooth with Microsoft drivers/stack • .NET CF v2.0
am cautat peste tot. . . dar nici urma de vreun joc cu fotbal . . . 3d bineinteles ca java si pentru emulatoare sunt o gramada . . . cine face un gest frumos si imi pune si mie un joc frumos .cab sa il iau cu telefonul orice joc . . . fifa orice an nu mai conteaza . . . si mai am o intrebare . . . cum pot rula jocuri mophun ? scuze daca sunt offtopic dar acum mi am luat si eu card putin mai mai mare si vreau sa nu incep sa cred ca am dat banii degeaba pe el . . . scuze inca odata pentru offtopic . . . astept . . . . .
nimeni? sau nu exista asa ceva? stiu ca sunt newbie dar vad ca nu ma ajutati . . . sunteti rai
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.