Ca solutie alternativa iti recomand sa orientezi o lumina puternica in lacas si sa vezi in ce fel e pozitionata bucata aia de silicon ( e un mic cauciuc semitransparent care are numai cativa mm patrati). Vazut din exteriorul telefonului acel cauciuc trebuie sa stea lipit de unul din pereti... la tine probabil el s-a dezlipit de perete si a obturat capatul gaurii, astfel incat ar trebui sa il vezi. Foloseste o sarma subtire si rigida ( cum e sarma de cupru din cablurile de antena TV) si incearca sa-l impingi la loc.
Daca nu iti iese, singura solutie e sa-l desfaci... daca am timp, sunt dispus sa fac un tutorial cu poze cu desfacerea unui m3100, repet, daca am timp, si doar daca e nevoie.
HTC TyTN (Orange SPV M3100 aka HTC Hermes)
32 475 vizualizări
859 răspunsuri
Linkuri topic "HTC TyTN (Orange SPV M3100 aka HTC Hermes)"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1319 mesaje
din 08/08/2006
Opera Mini
Am gasit man tutorial cu poze,nu e greu de desfacut.O sa incerc sa ma uit pe lacas sa vad daca se vede.
MW Luver
180 mesaje
din 25/04/2007
08 iulie 2009, 09:17:18
salutari, am un spv3100 i s-a dus touchscreen, as vrea sa fac experiente pe el...de ex nu am instatalat niciodata windows pe mobil, ma poate ajuta cineva cu un tutorial? si merge sa instalez daca touchscreen e "plecat"? Multumesc
cosmin
MW Addicted
1319 mesaje
din 08/08/2006
Opera Mini
Daca problemaa touchscreen tine de hardware atunci nu vei reusi sa pui alt rom,pentru ca nu vei putea trece de etapa cu calibrarea ecranului.
MW Luver
180 mesaje
din 25/04/2007
10 iulie 2009, 01:09:09
se stie cam cat costa o astfel de reparatie? banuiesc ca numai ca celetec se poate face oricum (sau cirma, nu mai stiu care e denumirea)
cosmin
MW Lurker
292 mesaje
din 31/12/2005
23 iulie 2009, 08:53:50
sal! imi poate pune si mie cineva pe SM firmware-ul QUEROMB1_Essentials_WM6.5-21807_for_Hermes.rar care este pe MW in bucati ca sa il iau si eu cu wap-ul? Multumesc anticipat!
Începător
2 mesaje
din 18/08/2009
18 august 2009, 19:06:51
Buna,
Sunt fericitul posesor al unui SPV M3100:P si am o mare problema cu el.L-am scapat pe jos si in urma socului i s-a defactat folia de la ecran.L-am tinut prin service-uri de mi-a venit acru si nimeni nu a gasit folie pentru SPV.Nici macar cei de la Orange nu mai vor sa se ocupe de el.Mi-au spus ca daca nu mai am garantie(ceea ce nu mai am
) ) nu pot sa mi-l bage in service la ei.
Am gasit la un service piese pentru HTC Tytn.Sunt compatibile cu SPV M3100?Ma intereseaza ca sa stiu daca mai tin telefonul sau ii fac vand la recilare
..mersi anticipat
Sunt fericitul posesor al unui SPV M3100:P si am o mare problema cu el.L-am scapat pe jos si in urma socului i s-a defactat folia de la ecran.L-am tinut prin service-uri de mi-a venit acru si nimeni nu a gasit folie pentru SPV.Nici macar cei de la Orange nu mai vor sa se ocupe de el.Mi-au spus ca daca nu mai am garantie(ceea ce nu mai am
) ) nu pot sa mi-l bage in service la ei.Am gasit la un service piese pentru HTC Tytn.Sunt compatibile cu SPV M3100?Ma intereseaza ca sa stiu daca mai tin telefonul sau ii fac vand la recilare
..mersi anticipat MW Addicted
1319 mesaje
din 08/08/2006
18 august 2009, 19:24:44
Da normal ca doar e unul si acelasi telefon
)
) MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Windows CE
Chiar unul si acelasi nu e... de fapt sunt destul de multe diferente intre tytn si m3100: carcasa diferita, tastele diferite, alta pozitie a mufei miniusb, placile de baza nu sunt chiar identice. Display-ul insa e identic la ambele.
Începător
10 mesaje
din 30/04/2009
05 septembrie 2009, 19:28:47
salut
am avut si eu o belea cu telefonul... mia cazut ceva mancare pe el.. lam curatat pe afara, de desfacut nu am reusti sa il desfac ca nu am torx-uri..
in mare merge la fel, nu pare prea afectat.. dar nu ii mai licare ledul verde.. dupa ce lam curatat, ledul a ramas aprins.. iam dat reset din buton cu stilusul, si a intrat in butloader... iam mai dat de cateva ori si la fel a afcut..
pana la urma, ledul a ramas stins, iar resetul tot in butloader imi intra.. ce imi recomandati sa fac...
am avut si eu o belea cu telefonul... mia cazut ceva mancare pe el.. lam curatat pe afara, de desfacut nu am reusti sa il desfac ca nu am torx-uri..
in mare merge la fel, nu pare prea afectat.. dar nu ii mai licare ledul verde.. dupa ce lam curatat, ledul a ramas aprins.. iam dat reset din buton cu stilusul, si a intrat in butloader... iam mai dat de cateva ori si la fel a afcut..
pana la urma, ledul a ramas stins, iar resetul tot in butloader imi intra.. ce imi recomandati sa fac...
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Windows CE
Pana la urma telefonul in sine merge? ca nu reiese clar ce vrei sa spui...
Exista o aplicatie, NueLed se numeste, cu care poti umbla la driverul led-urilor si poti schimba culorile intre ele ( de exemplu poti sa pui led rosu in loc de portocaliu la semnal). Incearc-o si vezi daca are efecte.
Exista o aplicatie, NueLed se numeste, cu care poti umbla la driverul led-urilor si poti schimba culorile intre ele ( de exemplu poti sa pui led rosu in loc de portocaliu la semnal). Incearc-o si vezi daca are efecte.
Începător
10 mesaje
din 30/04/2009
05 septembrie 2009, 22:27:38
da
telefonul in sine merge.. si si ledurile palpaie din cand in cand.. atat ca palpaie cam aiurea... mia ramas aprins portocaliu dupa ce lam scos de la incarcat, apoi sa facut verde dupa care sa stins de tot.. am apasat mai aiurea pe toate butoanele, si a inceput sa palpaie bine, dupa care iar mai ramane aprins iar se stinge... ma gandesc daca e problema de soft sau de hard.. softul oricum vreau sa ii pun altul, deci ar fi o ocazie buna sa caut un alt rom.. daca e problema de hardware trebuie sa caut torx-uri.. desi nu prea as vrea sa il desfac..
telefonul in sine merge.. si si ledurile palpaie din cand in cand.. atat ca palpaie cam aiurea... mia ramas aprins portocaliu dupa ce lam scos de la incarcat, apoi sa facut verde dupa care sa stins de tot.. am apasat mai aiurea pe toate butoanele, si a inceput sa palpaie bine, dupa care iar mai ramane aprins iar se stinge... ma gandesc daca e problema de soft sau de hard.. softul oricum vreau sa ii pun altul, deci ar fi o ocazie buna sa caut un alt rom.. daca e problema de hardware trebuie sa caut torx-uri.. desi nu prea as vrea sa il desfac..
MW Addicted
2551 mesaje
din 27/07/2005
31 aprecieri
MW Addicted
1319 mesaje
din 08/08/2006
Opera Mini
Am avut eu card de 8Gb pe el si-l recunostea.Dar nu stiu cum se comporta cu el cand e full ca mai mult de 300 de mega n-am avut pe el.
Începător
10 mesaje
din 30/04/2009
22 septembrie 2009, 14:45:39
butonul verde pentru raspuns a cedat de tot.. nu mai merge de loc.. ce imi recomandat sa fac.. oare daca il desfac sa il curat isi va reveni
Înapoi la HTC TyTN Series
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
(