EviL , si chiar nu ai idee unde pot gasi acel cauciuc? Am vazut pe net ca un lcd nou pentru HTC Hermes aka SPV M3100 este aprox. 150 lei RON! Stau si ma gandesc daca sa il trimit undeva in service ! Astept si sugestiile voastre! sau daca este cineva din galati care se pricepe .. contact me!
revin mai tarziu si cu altele , poti cumpara linistit de pe google de la chinezi , eu am cumparat pana acum de vreo 3 ori si au sosit toate produsele iti trebe doar un card de credit valid
L.E. am cautat si pagini din romania dar nu am gasit nimic ... deci singura varianta ramane ebay desi transportul va fi mai scump decat touchscreenul cred ca se merita de altfel pentru a evita pe viitor defectarea touchscreen-ului iti recomand sa achizitionezi si o folie de protectie
................................. ABSENT NEMOTIVAT !!! Adevarul se afla dincolo de noi ...
Gata, Evil, nu mai trebuie sa-l trimit...nici mie nu imi vine sa cred dar l-am facut!!! Dupa 4 ore de cautat pe xda si incercat mai bine de 10 solutii si nu stiu cate flashuiri si cand eram gata gata sa renunt...solutia s-a dovedit pe cat de simpla pe atat de improbabila. Am facut CID Unlock+SIM Unlock folosind fisierele de la aceasta adresa : http://pof.eslack.org/hermes-unlocker/ . Aproape nu-mi vine sa cred ca la mai bine de o luna de cand e stricat am reusit sa-i dau de capat acum sper sa ma tina...nu stiu daca o sa imi fac curaj sa fac update dce radio ca cel pus de Unlocker e destul de vechi.
pff .. la Galati este trecuta adresa de la Prioripost ! probabil nu au sucursala prin zona ! Deci trebuie sa il tirmit prin curierat , desi nu ma lasa inima Este cineva din zona (Galati) care se pricepe sa schimbe un LCD sau sa il desfaca sa se uite un pic , poate trebuie doar curatat un pic !
uite aici manualul sper ca sti engleza #/file.php?id=232408 , vezi pagina 2 la sfarsit - inceputul paginii 3 iti zice exact cum se realizeaza pairing-ul
................................. ABSENT NEMOTIVAT !!! Adevarul se afla dincolo de noi ...
thx EviL.ma voi uita acm. intre timp...vad ca m-am lovit de o alta situatie cu telefonul. nu mai vibreaza. la inceput credeam ca e din cauza dezactivarii din settings, da...este activat si...tot nu mai vibreaza help
Saluatare. Am de vanzare un spv m3100 cu doua baterii (una originala si una de 2400mAh--f.f. buna) husa stylus incrcator, cablu de date, folie Telul functioneaza perfect. cer 690 Ron.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.