Salut! un loc si pentru mine? abia am intrat... stie careva daca m3100 suporta iGo
Bun venit pe forum! Se poate utiliza si iGo dar mai ai nevoie de un receptor GPS ce se conecteaza la tel prin bluetooth. Pentru alte detalii urmareste topic-ul iGO
Ok. Nu stiam. sincer tot ce stiu despre SPV M3100 stiu din auzite sau de la Orange da ei nu pomenesc nimic de procesoare sau compatibilitati. in seara asta tre sa ma hotarasc ca maine merg sa-mi iau unu din ele
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Hello boyz....i'm back.... Blade... e super tare Glofiish-ul dar crede-ma ca un M3100 se comporta mult mai bine in conditii de utilizare maxima...telefon pda...etc...sti tu,+3g-ul care evident pe parte de video apel nu prea ne incalzeste dar din punct de vedere al transmisiilor de date...cel putin pentru mine e important.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.