27 februarie 2007, 20:58:32 • actualizat 27 februarie 2007, 21:06:07 (2 ori)
x_uereb 27-02-2007 19:19:42
o alta alternativa ar fii sa schimbi os ul . . . wm --> symbian
Esti spiritual ca un os in gat!!!!!! Am primit un cadou de la mobilwave: ---------------------------------------------------------- Ai primit un avertisment de 20%. Motiv: "abuzare repetata de smilies." pentru mesajul acesta.
Ai acumulat 20%. Cand depasesti 99% primesti automatic ban.
Citeste regulamentul pentru a evita in viitor warn-uri!
Poti sterge linistit acest PM. -------------------------------------------------------- Sa traiasca.....fara numar...de la moale si pufos!!!!!
am luat LMA2007,e joc java pt s60,dar nu corespund butoanele de la soft key dreapta,stanga,defapt nu merg.e vreo solutie pt a putea face sa mearga soft keyurile?
life is much better with HTC...[IMG]http://img206.imageshack.us/img206/5633/winlv3.jpg[/IMG]
Eu sunai la 408 si cel cu care discutai zice că nu e de la Orange problema cu conectarea aplicațiilor java (o fi de la Vodafone? ) si că e prima dată când reclamă cineva așa ceva... Poate dacă sunați si voi se va ocupă cineva de problema si se va rezolva!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.