Te referi atunci cand ii dai un restart in timp ce e la incarcat via usb ? In caz ca la asta, nu se incarca de tot, la un moment dat nivelul bateriei va scadea ori brusc ori pe un ritm mai accelerat decat in mod normal.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
stiu ca sunt of topic dar nu am gasit alt topic cel cu probleme spv c100 e inchis intreb aici..cum fac sa pot primii mp3 prin bluetooth deoarece il activez trimit melodii dar nu primesc nimic pe el nici macar nu-mi apare intrebarea acea daca sa accept fisierul.celalalt telefon ma gaseste dar apare aceasta problema..multumesc mult si scuze pt of topic
Am scris mai sus ca nu pot dar pot fara nici un program. Nu stiu de ce voi nu puteti, poate nu mai aveti memorie libera destula in memoria telefonului. Eu fac asa. Intru in comm manager si apas pe butonul de bluetooth. Apoi tot acolo intru in Settings (com manager)-> bluetooth setings si in loc de on ii dai discoverable. Merge fara nici o problema. Am trimis si de pe el un mp3 si merge si asa.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.