am o problema am vrut sa imi reinstalez wm6.1(zfree)si lam instalat si o vrut sa se restarteze dupa instalare si nu mai reuseste, imi arata Oxygen PV, ONBL 1.05.0000,SPL 7.77.7777,GSM 02.48.90, si poza de la orange si nu vrea sa mai mearga mai incolo se poate face ceva cu el sau trebuie dus la servis
am o problema am vrut sa imi reinstalez wm6.1(zfree)si lam instalat si o vrut sa se restarteze dupa instalare si nu mai reuseste, imi arata Oxygen PV, ONBL 1.05.0000,SPL 7.77.7777,GSM 02.48.90, si poza de la orange si nu vrea sa mai mearga mai incolo se poate face ceva cu el sau trebuie dus la servis
Punel in boothloader si reinstaleaza windowsul. adica romul lui zfree din nou. Vad ca ai bothloaderul deblocat(Cel bun) si urmeaza pasii fara probleme si nu ai de ce te teme.
cum sa il pun in boothloader? si am incercat sa il instalez din nou dar imi zice:error(200):invalid update tool, Please get newer update utility
Tocmai ca nu la-i pus in boothloader iti da eroarea aia. Scoatd bateria si puneo-o la loc. Apasa pe camera si baga cablu usb si o sa-ti apara ecranul in 3 culori cu onbl,spl etc. atunci dute in folderul cu romul si ruleaza RuuUpdateUtility.exe si urmareste pasii de pe ecran.
04 august 2008, 14:18:55 • actualizat 04 august 2008, 19:35:01 (1 ori)
mersi mult Geo2000 miai fost de mare ajutor, nu am stiut ca trebuie sa apas si pe camera sa imi apara ecranu acela in trei culori,am reusit si inca o problema am instalat vito audio notes si nu imi inregistreaza convorbirile doar 1-3 sec.de ce ? nu stie nimeni lam dezistalat lam instalat iarasi dar tot asa
Salut Cine mar putea lamuri ce se poate scoate de la programelul webcam(spv c100)si daca mar ajuta cum se regleaza? Urmatoarea nelamurire daca se poate debloca la iava midlet optiunea "citirea date/scriere date" A 3-a ar fi ca nu se conecteaza cu opere mini 3.1 mod8 cu cartela wap prin legatura obisnuita ce folosesc cu IE,Opera 8.65,adica "wap network" ,cam atit la inceput Thanks
program webcam cauta in topicul spv c500 folosit ca webcam pentru java midlet foloseste ESMERTEC JBED cauta pe forum si iti va merge aplicatiile java cu apn wap
In vin e puterea,in bere e sanatatea,in cognac e distinctia...(iar in apa sunt microbii!)
05 august 2008, 21:48:36 • actualizat 05 august 2008, 21:52:02 (1 ori)
Multam pentru raspunsul promt de aici cred ca ma descurc cu prob.astea,intre timp am gasit si hom pageul la webcam plus.OK. Ce se intimpla cu wind media playerul?,de ce nu reda sunetele de fundal?(bigsound)Trebuieste ceva plugin?codecuri?Si daca da unde se distribuie ptr.cei fara lovele? (GRATIS)
Tu nu stii romaneste? Sunetele de fundal mi se pare ca sunt redate de opera 8.65, dar nu sunt chiar sigur.Nu exista vreun plugin in acest sens sa mearga si cu IE.
05 august 2008, 22:32:24 • actualizat 05 august 2008, 22:47:44 (1 ori)
modoran 05-08-2008 22:08:15
Tu nu stii romaneste? Sunetele de fundal mi se pare ca sunt redate de opera 8.65, dar nu sunt chiar sigur.Nu exista vreun plugin in acest sens sa mearga si cu IE.
nu prea intelege Nu reda format mp3 nici cu opera eventual o sa mearga wav-urile. Mai citeste in forum spvc100 (CSà)
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.