ok dar nu asta era problema daca a gresit nu tre sa il cataloghezi ca, "prost" ca nu tre sa fii neaparat si prost ca sa gresesti doar ii atragi atentia frumos si nu ca urmare a unui conflict, cum a fost acum pe topicul "Religie" nu asa se face..credema ne tot dam, mari credinciosi...dar hai sa nu mai aruncam primii cu piatra ...nu vreau sa ma cert cu tine, dar asa mi se pare mie corect..e punctul meu de vedere si daca gresesc ..atunci imi cer scuze..ca nu e greu sa fac asta BAFTA
[img]http://mobilewave.ro/forum/thumbs/photos/535_375.gif[/img]SCRIS DE PE MARTE
Nu am nimic cu un om daca e prost (si aici chiar nu fac referire la el,doar exemplific pt. a te lamuri),insa mor cand vad ca prostu in loc sa tina gura inchisa,el dimpotriva,se numeste pe sine destept!
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.