Ce as face daca as fi moderator
3 824 vizualizări
219 răspunsuri
Linkuri topic "Ce as face daca as fi moderator"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Liker
98 mesaje
din 08/05/2009
Opera Mini
Multi au impresia ca daca au peste 800 de postari sunt zmei?!Se cred smecheri?Se insala amarnic practic asa sunt si in viata de zi cu zi... mizerabili.warn! cum a scris @phenomen are o idee geniala
pasionat de electronica si tot ce are motor
Acces restricționat
38 mesaje
din 30/11/2008
23 octombrie 2009, 17:19:16 • actualizat 23 octombrie 2009, 17:21:12 (1 ori)
Daca as fi moderator as face putina curatenie prin topicuri ca sunt dezordonate .
Symbian
As bana definitiv satanistii de pe forum!
) Trebuie discriminati si marginalizati pana le vine mintea la cap!
) Trebuie discriminati si marginalizati pana le vine mintea la cap!
Symbian
defineste ce e satanismul,si argumenteaza de ce pe un forum IT e necesara discriminare a ceva fictiv.
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
Symbian
Am glumit si eu mai.
) Asta nu inseamna ca voi fi vreodata de acord cu satanismul. Ca sa fac o gluma: "chill, take a pill!"
)
) Asta nu inseamna ca voi fi vreodata de acord cu satanismul. Ca sa fac o gluma: "chill, take a pill!"
)
23 octombrie 2009, 20:59:14
Ia intreaba-l tu pe 'nea Gugal de satanism sa vezi ce gasesti. Asta asa ca sa vezi ca-s baiat bun si nu te fac idiot din prima.
23 octombrie 2009, 21:08:53
Cum pe tine nu te intereseaza sa citesti Biblia, nici pe mine nu ma intereseaza sa ma documentez despre satanism. Am facut o gluma, sa vad cum va aprindeti voi repede!
Ati muscat momeala.
@Zizou, si daca ma faci idiot ce? Crezi ca o sa ma simt?
Ati muscat momeala. @Zizou, si daca ma faci idiot ce? Crezi ca o sa ma simt?
23 octombrie 2009, 21:18:05 • actualizat 23 octombrie 2009, 21:21:00 (1 ori)
Conteaza mai putin daca te fac eu sau nu idiot,partea nasoala e ca tu insuti dai dovada din plin de idiotenie.
Ca sa afirmi ceva despre un anumit lucru,e cam de bun-simt sa stii cateva notiuni elementare despre lucrul respectiv,ori daca nu,esti demn de a fi catalogat drept idiot. Eu Biblia am citit-o suficient de mult incat sa-mi dau cu parerea despre anumite chestii scrise acolo. Asa ca tu nu mai folosi termenul de "satanist" daca n-ai nici cel mai mic habar ce dracu inseamna.
Si n-aveam cum sa ma prind de "gluma" ta,ca din cate vad nu suntem la topicul de bancuri.
Ca sa afirmi ceva despre un anumit lucru,e cam de bun-simt sa stii cateva notiuni elementare despre lucrul respectiv,ori daca nu,esti demn de a fi catalogat drept idiot. Eu Biblia am citit-o suficient de mult incat sa-mi dau cu parerea despre anumite chestii scrise acolo. Asa ca tu nu mai folosi termenul de "satanist" daca n-ai nici cel mai mic habar ce dracu inseamna.
Si n-aveam cum sa ma prind de "gluma" ta,ca din cate vad nu suntem la topicul de bancuri.
23 octombrie 2009, 21:22:05
Reciproca e valabila baiete. Aminteste-ti de fiecare data cand intri pe topicul despre religie. Nu ma intereseaza cat ai citit tu despre crestinism, pe topic vad ca iti dai cu parerea sistematic in necunostinta de cauza. Poti sa spui ca ai citit Biblia de 7 ori, asta nu schimba parerea celui ce iti citeste posturile.
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
23 octombrie 2009, 21:33:05
daca as fi moderator as baga si mai multa zazanie pe topicul de religie , motoare -cai putere , prostia omeneasca la cat de usor se ataca unii
sa curga posturile , sa dam de treaba la google bot ,sa vina vizitele 
ps: ce vroiam cu adevarat sa spun e ca am vazut multe chestii la care s-au inchis ochii in ultima vreme,care meritau clar un warn acolo macar. dar ...who cares?
dupa noi ,potopul, nu?
sa curga posturile , sa dam de treaba la google bot ,sa vina vizitele 
ps: ce vroiam cu adevarat sa spun e ca am vazut multe chestii la care s-au inchis ochii in ultima vreme,care meritau clar un warn acolo macar. dar ...who cares?
dupa noi ,potopul, nu?
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
23 octombrie 2009, 22:58:14
filip 23-10-2009 21:22:05
Reciproca e valabila baiete. Aminteste-ti de fiecare data cand intri pe topicul despre religie. Nu ma intereseaza cat ai citit tu despre crestinism, pe topic vad ca iti dai cu parerea sistematic in necunostinta de cauza. Poti sa spui ca ai citit Biblia de 7 ori, asta nu schimba parerea celui ce iti citeste posturile.
Ori ai probleme cu vederea ori cu memoria,ori cu bila in general. Hai inapoi in topic sa ma lamuresti cum imi dau eu cu parerea in necunostinta de cauza.
23 octombrie 2009, 23:26:22
Si ce am de castigat? N-a reusit Raoul care e un baiat sufletist sa va convinga sa respectati macar si sa nu va mai bateti joc pe topic. Asta e parerea mea, N-AI DREPTATE! Abtine-te copile sa mai jignesti gratuit. Ce facem aici, ne tragem de sireturi?
Înapoi la Administrative
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.