Bineinteles si pe pupa cu orice tel. Ieri aveam Bt-ul activat, eram la serviciu, a venit un client à…Ÿi m-am trezit ca ma intreaba, telul, daca accept un fisierul cceus02tq.sis (fara sa-l trimita cineva in prealabil) mai tarziu ma intalnesc cu un prieten ce avea 6670 si ii trimit fisierul respectiv, surpriza, era un virus pentru Symbian.
3dWard..pai nu il am in start...este in File Manager si vreau sa pot sa il am acolo in start da nu stiu cum ... si inca ceva... soft pentru telecomanda tv a aparut ?
din cate stiu eu, nu a aparut soft pentru telecomanda. iar daca il vrei in start, fa-ti un link la aplicatia respectiva, iar linkul copiaza-l in: \Storage\Windows\Start Menu\ asa aresa iti apara in start
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!
@bluetooth Pacat ca nu se pot trimite fisiere decat cu ajutorul unei aplicatii! (Smart Explorer) In schimb, aplicatia asta are optiunea de a trimite fisierele in regim "high speed". Personal, cea mai rapida viteza am avut-o cu un K700i, iar cea mai proasta cu un Siemens SX1
ok mih. asta nu am incercat...multumesc. aveam activat. dar nu consuma bateria chestia aia? ma si miram eu sa nu mearga sa primesti prin irda ) eu cautam in meniu activare irda ca si la blue...
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.