/ folosesc si browserul telefonului.. Dar eu stau conectat pe 3-4 site-uri in acelasi timp..deci folosesc fiecare vrowser cu treaba lui.. Aplicatii Symbian 9.1, Series 60 Rel 3rd
91 224 vizualizări
2 239 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii Symbian 9.1, Series 60 Rel 3rd"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Symbian
difera destul.. A meu are tastatura qwerty..
/ folosesc si browserul telefonului.. Dar eu stau conectat pe 3-4 site-uri in acelasi timp..deci folosesc fiecare vrowser cu treaba lui..
/ folosesc si browserul telefonului.. Dar eu stau conectat pe 3-4 site-uri in acelasi timp..deci folosesc fiecare vrowser cu treaba lui..
sters - nu respecta regulamentul
MW Veteran
570 mesaje
din 20/05/2006
27 ianuarie 2009, 21:18:27
poti face asta si cu browserul default, sa stai pe 3-4 situri odata, adica sa deschizi mai multe ferestre 
Mai ai putina rabdare..
La sfarsitul lui Martie Mozilla a anuntat lansarea noului browser Fennec probabil pana atunci sau probabil imediat dupa, Opera v-a contraataca cu browserul Opera Mobile 9.5 pt symbian 3rd, defapt acesta exista deja integrat in Opera Widgets, dar e contruit basic doar pt browsing
Si la E90 meu e aceeasi problema ca la E71 tau, versiunea combinata a OS-ului care nu ruleaza Opera Mobile 8.65
N-ai ce-i face, mai trebuie sa asteptam, skyfire e o tampenie. Eu dacat sa folosesc browsere java pt navigare, mai bine Safary

Mai ai putina rabdare..
La sfarsitul lui Martie Mozilla a anuntat lansarea noului browser Fennec probabil pana atunci sau probabil imediat dupa, Opera v-a contraataca cu browserul Opera Mobile 9.5 pt symbian 3rd, defapt acesta exista deja integrat in Opera Widgets, dar e contruit basic doar pt browsing
Si la E90 meu e aceeasi problema ca la E71 tau, versiunea combinata a OS-ului care nu ruleaza Opera Mobile 8.65
N-ai ce-i face, mai trebuie sa asteptam, skyfire e o tampenie. Eu dacat sa folosesc browsere java pt navigare, mai bine Safary
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Symbian
este cuulmea cu opera 8,65.. Dar asta e.. Eram interesat de un browser, de pe care pot folosi usor si functia copy/paste..
MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
27 ianuarie 2009, 21:54:56
Amice, stiu ca are qwerty al tau, insa nu difera browserul standard, care e unul foarte bun, facut parca sa compenseze faptul ca nu exista versiune compatibila de Opera Mobile!
MW Veteran
570 mesaje
din 20/05/2006
27 ianuarie 2009, 22:01:36
Doar 2 aspecte ma deranjeaza la browserul default Safary
Reloadul dupa fiecare back, la Opera nu face asta si faptul ca nu exista o optiune de-a deschide o pagina intr-o noua fereastra doar daca gaseseti sa intrii pe un site ce are link-uri de tip open in new window, sau daca iti faci o pagina de start cu script specific
In rest e foarte dinamic Safary, mai ales daca ii dezactivezi mini map-ul. Opera Mobile nu se descurca prea bine cu javascript
Reloadul dupa fiecare back, la Opera nu face asta si faptul ca nu exista o optiune de-a deschide o pagina intr-o noua fereastra doar daca gaseseti sa intrii pe un site ce are link-uri de tip open in new window, sau daca iti faci o pagina de start cu script specific
In rest e foarte dinamic Safary, mai ales daca ii dezactivezi mini map-ul. Opera Mobile nu se descurca prea bine cu javascript
Symbian
unde gasesc aplicatii python? Mai ales ce folosesc accelelometru MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Symbian
wolf, unde gasesc safari?? Incearca opera roxe, pentru a deschide mai multe ferestre.. Dar mie nu-mi place aspectul lu' roxe.. Si se misca greoi..
Symbian
Extrage fisierul din arhiva si punel in E:/Other apoi intri in browserul principal al telului si fa un marcaj file://localhost/E:/Other/NewWindow.htm aici e arhiva #/file.php?id=136451
MW Lurker
344 mesaje
din 08/02/2006
29 ianuarie 2009, 10:42:42
un player sa vad filmele xvid si avi pe un n95 8gb va rog
as dori smartmovie4.00 dar nu stiu cum sa il inregistrez
as dori smartmovie4.00 dar nu stiu cum sa il inregistrez MW Addicted
803 mesaje
din 14/04/2007
1 aprecieri
Symbian
cauta SmartMovie 3.40 sau Core Player 1.3.0
MW Addicted
2685 mesaje
din 28/02/2006
8 aprecieri
29 ianuarie 2009, 10:54:16
sau incearca divX Player
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
MW Lurker
344 mesaje
din 08/02/2006
29 ianuarie 2009, 11:17:44
si un photorite bun unde gasesc?am incercat mai multe dar nu au mers
MW Addicted
2685 mesaje
din 28/02/2006
8 aprecieri
29 ianuarie 2009, 11:27:01
incearca asta: Photorite v6.11
sa-mi zici daca merge
sa-mi zici daca merge
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Symbian
Pt ce este aplicatia asta?
maricelstan
MW Addicted
2685 mesaje
din 28/02/2006
8 aprecieri
29 ianuarie 2009, 20:28:38 • actualizat 29 ianuarie 2009, 21:16:15 (2 ori)
PhotoRite SP este un program foarte popular destinat editarii si vizualizarii imaginilor fotografice de pe mobilele Simbian.
Creaza fotografii uimitoare cu optiuni avansate de Reparare automata, Foto Nelimitat, Slim-up, Blow-up, Monster filtre, Soft Lentile prin captura de fotografii si sporindule mult mai bine aspectul!
Adaugare fotografie de creatie de cadre si o amuzanta oglinda magica si cu uimitoare efecte cu posibilitatea salvarii lor pe disk. Reusirea acestor lucrari uimitoare o face datorita multiplelor optiuni
avansate ce le are incorporate. Este un program usor de control, atunci când preia fotografii.
Captureaza si salveaza imaginea în mai multe dimensiuni: 320 x 240, 160 x 120 Încarcarea cea mai rapida pictograme!
Achizitioneaza multe imagini într-un ecran pentru vizualizare. Seteaza ca tapet imagini inteligente de recoltate. Mai multe de taste hot keys si toate functiile utilizate frecvent de taste hot keys ca suport.
Zoom deschis în fotografii si în afara zonei de vizualizare.
Previzualizare efecte si rame foto Numar nelimitat de cadre fotografie! Ecran complet de navigare si vizualizare Trimite MMS, Email, Bluetooth sau in infrarosu.
Selecteaza mai multe fisiere pentru a sterge / trimite / slide show-uri Copiere, Mutare, Stergere, Redenumire, Folder nou.
Schimba ordinea de imagini de data, nume, dimensiune.
sursa: http://download.chip.eu/ro/PhotoRite-SP-6.1.1_173580.html
Creaza fotografii uimitoare cu optiuni avansate de Reparare automata, Foto Nelimitat, Slim-up, Blow-up, Monster filtre, Soft Lentile prin captura de fotografii si sporindule mult mai bine aspectul!
Adaugare fotografie de creatie de cadre si o amuzanta oglinda magica si cu uimitoare efecte cu posibilitatea salvarii lor pe disk. Reusirea acestor lucrari uimitoare o face datorita multiplelor optiuni
avansate ce le are incorporate. Este un program usor de control, atunci când preia fotografii.
Captureaza si salveaza imaginea în mai multe dimensiuni: 320 x 240, 160 x 120 Încarcarea cea mai rapida pictograme!
Achizitioneaza multe imagini într-un ecran pentru vizualizare. Seteaza ca tapet imagini inteligente de recoltate. Mai multe de taste hot keys si toate functiile utilizate frecvent de taste hot keys ca suport.
Zoom deschis în fotografii si în afara zonei de vizualizare.
Previzualizare efecte si rame foto Numar nelimitat de cadre fotografie! Ecran complet de navigare si vizualizare Trimite MMS, Email, Bluetooth sau in infrarosu.
Selecteaza mai multe fisiere pentru a sterge / trimite / slide show-uri Copiere, Mutare, Stergere, Redenumire, Folder nou.
Schimba ordinea de imagini de data, nume, dimensiune.
sursa: http://download.chip.eu/ro/PhotoRite-SP-6.1.1_173580.html
Înapoi la Software Symbian S60
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.