05 septembrie 2008, 17:44:19 • actualizat 05 septembrie 2008, 17:47:33 (1 ori)
Asa arata fara aplicatie home screenul de baza
Asa poate arata cu aplicatia activa cu cateva setari modificate, ceea ce la symbian nu era posibil pana cum sa aveti un display "curat" decat prin oarece metode de hack
Asa arata task managerulu inclus
Main screen-ul cu cateva aplicatii puse la short cut.De mentionat ca nu pot pune inca Starea vremii in home screen deoarece este necesara o versiune de Handy Weather v.6 care inca nu a iesit oficial pe piata, pana atunci ne multumic cu versiunea 5.01 care n-are plug in pt. handy shell
Va puteti pune contacte rapide, in cazul meu niciunul nu avea poza dar in locul numelui si patratelului poate aparea poza contactului respectiv ,in caz ca aveti asta setat.
Pai nu poti sa pui daca ai versiunea 5.01. Trebuie sa ai minim versiunea 6.Care inca n-a iesit oficial e tot pt. beta teteri dar nu e publica ca si handy Shell.
06 septembrie 2008, 17:54:28 • actualizat 06 septembrie 2008, 17:59:59 (1 ori)
Codurile generate de la vechile aplicatii Handy vor fi functionale doar pe versiunea beta.O versiune viitoare finala a Handy Shell va avea alt algoritm cu verificare online.Deci..povestea va fi la fel ca la handy Weather, unde autentificarea imeiului si a serialului se face pe serverul lor iar daca nu esti in baza de date nu poti folosi aplicatia.
nokia device status , este un program pentru pc , am instalat programul ........ mai trebuie ceva instalat si in telefon ... ca nu imi vede telefonul ?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.