Aplicatii Symbian 9.1, Series 60 Rel 3rd
91 226 vizualizări
2 239 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii Symbian 9.1, Series 60 Rel 3rd"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Veteran
570 mesaje
din 20/05/2006
Symbian
Daca folosesti Opera asta ultima, 9.50 sau Opera mini tot ultima, trebuie sa ai si Meniul telefon tot in engleza sa scapi de diacriticile romanesti.
MW Addicted
1684 mesaje
din 13/10/2008
2 aprecieri
Începător
14 mesaje
din 04/12/2009
07 decembrie 2009, 22:43:08
nu merge opera mini pe e55, am ultima opera mobile 10 beta... si in settings nu are personalisation etc... si meniul tel e pus in English, nu l mai am in romana demult...dar opera tot cu diacritice e, dar nu numai romanesti, are si o,u etc cu accente si alte prostii...tot nu stiu cum pot scapa de ele..sunt enervante.
Daca mai aveti ceva solutii, thx 4 sharing them!
Daca mai aveti ceva solutii, thx 4 sharing them!
MW Veteran
735 mesaje
din 29/03/2009
57 aprecieri
Symbian
Eu ma refeream in aplicatia Settings a telefonului, din meniu. De ॠਠ໠ñ n-ai cum sa scapi. (eventual prin patchuire, dar nu stiu sa fie asa ceva)
Începător
14 mesaje
din 04/12/2009
08 decembrie 2009, 00:21:08
slash 08-12-2009 00:12:30
Eu ma refeream in aplicatia Settings a telefonului, din meniu. De ॠਠ໠ñ n-ai cum sa scapi. (eventual prin patchuire, dar nu stiu sa fie asa ceva)
NokiaN95
ok ok!! Totusi, fa.ma si pe mine sa te inteleg.
Cu ce te incurca pe tine diacriticile alea?
Cu ce te incurca pe tine diacriticile alea?
MW Moderator
4462 mesaje
din 08/05/2006
29 aprecieri
Symbian
Că să scrii o literă, uneori trebuie să apeși de mai multe ori o anumită tastă. Asta e deranjant.
Începător
14 mesaje
din 04/12/2009
08 decembrie 2009, 13:38:56
SPIDERPC 08-12-2009 09:59:25
Că să scrii o literă, uneori trebuie să apeși de mai multe ori o anumită tastă. Asta e deranjant.
Începător
14 mesaje
din 04/12/2009
08 decembrie 2009, 13:55:43 • actualizat 08 decembrie 2009, 13:58:41 (1 ori)
Hai sa punem si noi o lista cu aplicatiile folosite... poate mai gasim ceva nou si interesant pe la unii. O sa incep eu.
Am instalat pe Nokia e55 meu urmatoarele:
- iON Battery Timer (app misto, iti arata cat timp ramas mai ai pana se descarca tel + alte cateva info despre baterie)
- Slick (app pt yahoo messenger - e free si mi se pare cel mai ok din toate incercate - merge pe apn internet)
- Handy Calendar, Handy Taskman, Handy BlackList si Handy Phoneguard
- Free iSMS (super aplicatie pt sms cu bubble conversation, cu multe tools utile, gen Fake sms, Flash sms etc)
- Fun Torch (torta in mai multe culori, buna pe intuneric)
- Garmin Mobile XT (GPS/navigatie, foarte ok si detaliata)
- Google Search
- Facebook
- YouTube
- Mobitubia
- Killermobile TotalRecall (de inreg convorbiri fara bip)
- LCG Smartmovie
- LCG X-Plore
- Opera 10 mobile beta
- HelloOX2 (hack tel, ti-l pot semna baietii pe un forum in 24 de ore, si ai tel hacked
)
- VibrateCall (iti vibreaza tel pana-ti raspunde destinatarul)
- Screenshot (dragut, faci screenies)
- Nokia Messaging ca si client de email.
+ N-Gage2 cu toate jocurile ngage hack'uite available.
Symbian Rulezzzzz!
Cam astea ar fi!
Am instalat pe Nokia e55 meu urmatoarele:
- iON Battery Timer (app misto, iti arata cat timp ramas mai ai pana se descarca tel + alte cateva info despre baterie)
- Slick (app pt yahoo messenger - e free si mi se pare cel mai ok din toate incercate - merge pe apn internet)
- Handy Calendar, Handy Taskman, Handy BlackList si Handy Phoneguard
- Free iSMS (super aplicatie pt sms cu bubble conversation, cu multe tools utile, gen Fake sms, Flash sms etc)
- Fun Torch (torta in mai multe culori, buna pe intuneric)
- Garmin Mobile XT (GPS/navigatie, foarte ok si detaliata)
- Google Search
- YouTube
- Mobitubia
- Killermobile TotalRecall (de inreg convorbiri fara bip)
- LCG Smartmovie
- LCG X-Plore
- Opera 10 mobile beta
- HelloOX2 (hack tel, ti-l pot semna baietii pe un forum in 24 de ore, si ai tel hacked
) - VibrateCall (iti vibreaza tel pana-ti raspunde destinatarul)
- Screenshot (dragut, faci screenies)
- Nokia Messaging ca si client de email.
+ N-Gage2 cu toate jocurile ngage hack'uite available.
Symbian Rulezzzzz!

Cam astea ar fi!
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
Symbian
exista un topic Aplicatii symbian esentiale
Începător
14 mesaje
din 04/12/2009
08 decembrie 2009, 15:21:45 • actualizat 08 decembrie 2009, 15:23:06 (1 ori)
ok, soz, nu vazusem topicul. Rog un mod sa mute reply'ul acolo 
Mai am o intrebare, cum pot descarca fisiere de pe sharemobile? Tre' sa fiu inregistrat si logat? Normal, daca dau click pe link, tot acolo ma duce...no popup no nothing.
LE: am gasit tool box'ul cu download

Mai am o intrebare, cum pot descarca fisiere de pe sharemobile? Tre' sa fiu inregistrat si logat? Normal, daca dau click pe link, tot acolo ma duce...no popup no nothing.

LE: am gasit tool box'ul cu download
MW Lurker
211 mesaje
din 17/09/2009
Nokia6630
Nu iti trebuie cont ca sa descarci.
MW Moderator
4462 mesaje
din 08/05/2006
29 aprecieri
Symbiannarcisx2 08-12-2009 13:38:56
SPIDERPC 08-12-2009 09:59:25
Deschide Opera Mobile, mergi la Settings > Advanced și activează System edit. De acum, de fiecare dată când vei introduce text, îți vă apare un pop-up în care vei folosi modul de scriere al telefonului. MW Veteran
735 mesaje
din 29/03/2009
57 aprecieri
Symbian
Sau cand ai mult de scris, tii apasat 1-2 secunde pe OK si iti va aparea un popup cu mai multe optiuni: System UI Edit, Copy/Cut/Paste, Open in new window etc.
Înapoi la Software Symbian S60
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.