Stie cineva un site cu torrente cu muzica Ceva mai mare, adica sa gasesc si melodii mai vechi sau de la trupe mai necunoscute. Stiu ca vreau c-am multe
da unikull inasa la un moment dat m-am trezit fara cont! nu stiu cum...ratie aveam, nu aveam warn, nu ma certasem cu nimeni...am vrut sa intru si nu mai era contul...habar nu am ce s-a intamplat!
Blandu...hmm azi am fost la un amic si surpriza,nu-mi recunoaste username-ul pe mazetorrents nici pe scenefz,faza nasoala e ca avem ratio bun pe ambele .Scenelinks ce e cu el?E cazut?!!
09 februarie 2008, 01:12:07 • actualizat 09 februarie 2008, 01:14:26 (1 ori)
Cred ca cel mai bine ar fi sa te duci aici http://www.torrentbits.ro/forums.php?action=viewforum&forumid=4, te duci jos la new topic si creezi un thread in care iti scrii problema. Postezi screenshot-urile pe care le-ai pus aici si dai detalii despre problema ta. Sunt sigur ca cineva te va ajuta, un moderator sau cineva ...
Ia bine aminte daca postezi sau nu, pentru ca ratia ta e foarte mica si ar prinde la ochi Ai putea incerca tu sau poti sa rogi pe un cunoscut sa te ajute pe TB. Dar iti recomand sa vb personal
unikul cred ca se sterg conturile daca nu ai activitate o perioada...sti ca si la mine s-a intamplat la fel...o perioada nu am intrat(nu f mare) si apoi m-am trezit fara cont...foarte urat!
dupa 45 de zile de inactivitate pe un traker contul este sters fara instiintarea in prealabil mai gaby. sau eu cel putin asa stiu din FAQ. johny..pe cine recomanzi si mie ? care are cont pe torrentbits ca sa ma ajute si pe mine ?
mai, primaru' de la focsani, du-te la (Profile) Tracker Settings > Stylesheet > si selectezi Ratattouille Stylesheet > te duci jos si dai Submit changes Vezi daca merge! http://www.torrentbits.ro/my.php?action=tracker
Boys...voi ati observat o chestie? pe majoritatea trackerelor nu mai poti sa-ti stergi contul, oare de ce? ...cred ca dupa ce unii au aflat de stirile cu "actiunile" din Iasi au inceput sa-si stearga conturile , sau poate e alt motiv...who knows
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.