04 ianuarie 2009, 13:15:20 • actualizat 04 ianuarie 2009, 14:09:36 (3 ori)
...nu mai imi merge sa fac seed nici cu utorrent nici cu bitcomet, am porturile blocate si nu stiu cum naiba sa le deblochez! orange nu cred ca le-a blocat,doar am abonament de date prin apn internet ! uitati ce eroare imi da, cum o pot rezolva? nu inteleg unde naiba e problema! please help, nu stiu ce imi blocheaza porturile ! firewall-ul l-am oprit,la fel si antivirusul, am scanat peste tot dupa virusi dar nu a gasit nimic !
e posibil sa-ti blocheze ISP-ul, dar vad ca ai si kaspersky. Incearca sa-l dezactivezi si incearca un test de forward la port(e in optiuni la utorrent Ctrl+G si dai test port bla bla). Ca banuiesc ca nu ai router, nu?
04 ianuarie 2009, 15:19:08 • actualizat 04 ianuarie 2009, 15:22:24 (1 ori)
nu am router, am modem usb! nu cred ca e de la orange pentru ca inainte imi mergea bine, de ceva timp am problema asta si nu doar cu utorrent, si messenger-ul nu imi merge cum trebuie,probabil ca si el se bazeaza pe porturi!
laur, trebuie facut port forward din speedtouch.lan la mine o arata verde si e totu ok ai acolo Game & Application Sharing si trebuie sa adaugi portul pe care il folosesti in utorrent. asta la clicknet
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.