Zic sa discutam aici despre orice legat de cititul cartilor pe mobil. Ebook readere, formate, etc.
Folosesc mult telefonul ca ebook reader. Datorita problemelor care apar la textele cu diacritice am ajuns, dupa multe experimentari, sa folosesc doar RepliGo --> http://www.cerience.com/ In marea sa intelepciune Microsoft nu a scos o varianta a Microsoft Reader si pentru smartphone-urile cu winmobile, asa ca nu ai cu ce citi formatul .lit pe telefon. Exista un program, Tiny eBook Reader --> http://www.goldencrater.com/ , singurul care stie de .lit, dar, din pacate, varianta shareware nu deschide .lit si nu am reusit sa dau de programul "full" In rest, despre modalitatile de a citi carti PE ORICE DISPOZITIV MOBIL, va stau la dispozitie...
HTC Charmer cu win6, spv c600 cu win6, spv c500 cu win6
hehe - Am o biblioteca digitala, in engleza de peste 50.000 de carti, iar in romana vreo 1000. Ce te intereseaza? Da un pm cu email sa-ti trimit caci nu cred ca se poate posta aici...
Daca gasesti, pune un e-book reader ptr S40 (pana in 64 kb). Mersi.
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
Note: Posts were merged Ca si compresie, pt cei care mai au probleme cu spatiul in epoca mini sd-urilor de peste 1 giga, cel mai bine sta formatul zTxt, afaik.
Tu ce mi-ai dat acolo? Link direct catre download sau link catre pagina? Imi da eroarea "Fisier prea mare pentru a fi incarcat" ..
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
Carti pana in 64 kb nu exista? Se pot transforma texte (doc, txt) de PC in jar ca sa le descarc pe tel? Cu ce?
bunelu, daca citesti postul meu... "E din doua bucati, TequilaCat BookReader si Shell, asta din urma "produce" cartile din .txt sau etc in .jar (cred)." - si le face de sub 64 kilo. Acelasi lucru si la linkul nr. 2...
Pai da dar link-ul ala nu-mi merge .. o sa intru pe el de pe PC cand o sa am ocazia.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.