a fost o porcărie hard rock halleluja...parcă erau veniți din iad...nici prezentatorilor nu le-a convenit ca au câștigat...iar dintre cei care erau în sala,nu au aplaudat decât cei din finlanda...sa fi fost voturile masluite?sau doar au fost imparțiale,ca mulți rockeri au fost pe faza si au votat...
21 mai 2006, 10:06:50 • actualizat 21 mai 2006, 10:09:53 (1 ori)
am vrut să votez dar cînd am văzut că Tvr a pus taxa pe apel (1,5 usd parcă )ma scîrbit. Nu mai știe de unde să scoată bani să i plătească fitele lu Andrea Marin !dai dracu cu votu lor cu tot.și dacă și la săraciile din juru nostru a fost la fel cum dracu să voteze lumea românia ori cum anu asta a fost de cacao -mai lipsea handicapatu minune zis deVITO și era circul complet
Note: Posts were merged
Atăt de multă tehnologie in ultimii 100 ani.Şi incă suntem la început.E limpede că am fost ajutați din EXTERIOR . DE CE ? Cine e acolo ? Pină una alta ,aprind o țigare ....
Mie mi-a placut aia din Croatia cu trupa ei.Au cantat muzica populara,super misto! PS Daca participa Nicolae Guta sau Florin Salam sigur ar fi castigat
S-au mobilizat roackerii. Oricum, eurovision este mai mult un concurs politic. Romanii voteaza moldovenii, ungurii pe austrieci, austriecii pe unguri, moldovenii pe rushi, bla bla bla.
Ce e cu rockerii aia din Fiinlanda:?nu meritau sa castige cat despre Romania...se putea obtine mai mult dar lasa ca e bine si asa cel putin pentru anu viitor este direct calificata in finala;)
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.