20 mai 2007, 14:16:29 • actualizat 20 mai 2007, 14:17:39 (1 ori)
razvan_shef 19-05-2007 19:20:11
ce acte iti trebuie ca sa cumperi pistol ? si cati ani ? .. gloante de cauciuc preferabil
exista arme cu aer comprimat care trag cu alice pt care e nevoie de cazier si cerere si mai sunt astea cum mi-am luat eu pt care nu.e.nevoie.decat.de.bani. www.airsoft.ro
Mai copii , reveniti cu picioarele pe pamant ! Trag concluzia ca a avea un pistol = adevarat barbat (se aseamana cu fumatul) ! Nu tot ce zboara se si mananca ! In primul rand ce necesitate asa mare va satisface pistolul ?
Da ,e pistolul meu,l-am cumparat acu e zile. Acte? Nu-mi trebuie la acest tip de pistol. Foloseste ca munitie bile de plastic de calibru 6.6mm (bebeuri) si ca propulsie gaz. M-a vazut si un agent de politie cand il aratam unui prieten,s-a uitat la el,si nu mi-a zis nimic. E perfect legal!.
Era sa uit. pt cei care vor sa faca anul asta parasutism,nu-i timpul pierdut (producatorul parasutelor cu care se sare la noi a decis sa se modifice ceva la constructia lor pt a mari siguranta. Ma refer la firma FlightConcept si la Modelele Manta 290 si 230 dotate cu capote Quasar2 Trainer) Anyway. Daca vreti sa faceti fisa medicala repede si degraba, puteti merge in Baneasa,la Aviatia Utilitara,in dreapta cum stati in fata la Ikea,e o poarta pazita de 2 jandarmi. Acolo e. Se rezolva totul in maxim 2 ore si cu doar 50 lei. Pt tineri sportivi parasutisti,fisa medicala facuta la ei e valabila 5 ani. Cer senin si aterizari line!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.