29 decembrie 2009, 12:02:35 • actualizat 29 decembrie 2009, 12:03:06 (1 ori)
mister171@mai omule tu esti culmea.... tu nu intelegi ca telefoanele sunt perfecta stare de functionare ....cand le testezi....ce naiba e asa de greu...zilele astea nu am trecut pe orange shop..dar cred ca au bagat si nokia n97 la teste....am umblat mai pe toate tel.,Blakbaryy ,iphone,si nu m-a impresionat deloc... apropo tu de unde esti? probabil la acele tyelefone o sa le faca o reducere cosistenta si osa le vanda la pret de sh ...e aceeasi treaba cu lcd-urile care le vezi prin magazine...ce crezi ca fac cu ele..o sa aiba o reducere de vitrina...
09 ianuarie 2010, 14:57:02 • actualizat 09 ianuarie 2010, 14:57:55 (1 ori)
Diamond,logic. La S200 ai procesor foarte slab,de 195 MHz si are doar vreo 24-25 mb RAM liber... Ca sa nu mai zic de rezolutia foarte slaba a ecranului. Ca sa nu mai spun de lipsa 3G/HSDPA. Iar la sunet... sunt varza amandoua ) Un avantaj la S200 e ca tine bateria mai mult.
Diamond e peste qtek dar la sunet e praf si daca navighezi mai mult de 15min pe net poti prajii cartofi pe el, mie mia placut diamond-ul atat de mult incat . . .l-am dat
10 ianuarie 2010, 15:47:30 • actualizat 10 ianuarie 2010, 15:47:57 (1 ori)
nu conteaza sunetul, nici Nokia nu il tin pe "General", just vibrating... Conteaza mai mult camera, aplicatiile care pot fi instalate, si alte dinastea... Si inca ceva, as folosi la el, doar Wireless`ul... (Din router, sau hotspot daca as avea nevoie de net). Oricum, mersi de raspunsuri!
In cazul in care gasesc un N70 SH as vrea sa stiu si eu la ce sa ma uit sa verific sa fie ok. Sa nu fi fost facut din bucati, resoftat, sau carpit ca sa tina pana ajung acasa...? Plus ceva coduri de verificat ore, soft...
Pai daca a fost reflashuit nu ai cum sa-i mai vezi orele. N-ai decat sa il iei pe incredere si sa te rogi sa te tina. Oricum daca e la un pret de nimic pune-ti mai multe semne de intrebare inainte de a-l cumpara!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.