Aha. Eu eram interesat sa vad daca am vreo alternativa la P1i in momentul de fata, dar se pare ca nu prea am. E55 e bunicel, insa in afara ca are HSDPA si camera putin mai buna (la inregistrarea video) nu e cu nimic mai presus. Nu se merita sa-l cumpar.
Mai astept sa vad ce telefoane apar. Poate pana la vara ii gasesc un fratior lui P1i.
Aoleu, da' le zici si tu. Parca ala de la P1i e facut din paie si cel de pe W960 e din diamante. Oricum, nici nu are treaba cu touchscreenul ci asa e constructia carcasei. Dezavantajul e ca se aduna scame p-acolo de la buzunar si trebuie sa-l sterg mereu, dar nu asta e problema. In fine, W960 e ca iphone, e scula de scula, number 1 pe langa P1i. Multumit?
28 decembrie 2009, 17:20:42 • actualizat 28 decembrie 2009, 17:21:36 (1 ori)
De ce e superb? Nu e acelasi tip de touchscreen ca la P1i? E altul mai bun? Comenzile sunt efectuate doar cand simte umbra degetului? Acum pe bune, care e faza in afara de faptul cum e pozitionat in carcasa? Chiar m-ai facut curios. Poate au implementat astia de la SE vreo alta tehnologie la W960 si nu stiam.
E diferenta prin faptul ca nu are "bordura" aia unde se strange mizerie si intra tot felul de impuritati pe sub margini! Si pe touch-ul tau folia este destul de vizibila,la W960 e altfel. Compara-le! Eu am avut placerea de a le avea pe amandoua unul langa altul si la P1 se vedea chiar nashpa,cu mizerie etc! Ideea e ca nu se compara!
ce mizerie se aduna ..la mine nu se aduna deloc mizerie plus ca aveam husa la el..un telefon beton...daca avea gps incorporat,mai multe aplicatii acesibile,viteza HSDPA,camera de 5 mp,sa fi filmat cum filmeaza al meu nokia 5800,functia rotate,wifi b g cum e la 5800 foarte eficient. si mufa jack ptr. partea audio plus tv out ....era tel. perfect...era telefon pe viata.
) Ma refer la folia touchscreen-ului. El cum crezi ca functioneaza? ) Nu ti-ai pus intrebarea? E un geam cu o folie peste care sta putin saltata si cand apesi pe ea atunci ia comenzile!
Ma, voi nu intelegeti. Daca nu e a lui raul nu e bun de nimic. Ce p1? Raul are w960, deci ala e mai bun. Degeaba va contraziceti cu el, taticul telefoanelor si seful armelor de foc. Lol
Eu chiar nu stiu la ce folie se refera el. Eu vad un display acolo. Daca intru in meniu...vad un meniu, daca intru intr-o poza...vad o poza, nu vad folii. Imaginea e clara, nu vad umbre sau folii, Doamne fereste.
@hellboyvlad,adica tu afirmi ca preferi un ecran cu "borduri" ca al lui P1? Eu am avut destule si crede-ma ca nu-mi mai trebuie! Uita-te la un W960,iPhone,Diamond etc. si o sa intelegi!
@marius,e clar,habar n-ai! Lasa telu sa intre in standby si la lumina becului apasa usor cu varful stylusului si uita-te atent! O sa vezi cum se apasa pe folie!
28 decembrie 2009, 21:22:00 • actualizat 29 decembrie 2009, 02:29:12 (1 ori)
Asa sunt toate ecranele touchscreen facute ..sticla,o substanta,si o folie dar ceva mai speciala,dupa aia daca vrem aplicam folia de protectie ) Pe mine nu ma dernja acea bordura de la carcaasa in care se imbina ecranu..deci avea un rasp. bun la comenzi...ma refer la timpu cand puneam stilus/deget pana la sesizare...dupa care prelua comanda..care era treaba de procesor ,,, in fine un telefon bun...pe W960 trebuia sa apesi un pic mai tare pe ecran pana isi facea treaba.....am umblat si pe ala de vreo 3 ori..am avut de ales intre asta si p1i si am ales p1i
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.