poti sa-l pui ca server pentru alte telefoane dar si alea sa aiba wm
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
sunt dotate (hardware..) telefoanele din seria N de la Nokia dar nu inteleg de ce nu scot si telefoane pe Windows Mobile .. bine ca Samsung pot sa produca telefoane cu Windows Mobile..
ce as vrea un N73 cu Windows Mobile si cu sigla HTC in loc de Nokia..
23 iulie 2006, 11:29:03 • actualizat 23 iulie 2006, 11:29:48 (1 ori)
pai pt. ce sa scoata?.. Symbian a fost gandit bine gandit si eficient de la inceput... Poate fi folosit de oricine fara scoala... Pt. win mob tb. unele cunostinte.
23 iulie 2006, 13:06:51 • actualizat 23 iulie 2006, 13:08:50 (1 ori)
@DSF, Nokia sunt dotate chiar frumoase (de ce sॠnu recunoastem:-D),dar la symbian nu vor renunta doar sunt principalul investitor(actionar)!Samsung e..,Samsung sunt asiatici và¥d altfel lucrurile.Nu inteleg,Nokia sub sigla HTC?! Sau nu-ti place rezonanta numelui N O K I A ! Joke:-D
nu-mi place nokia în general, valcrav :-D. valcrav și motorola au ales windows mobile (vezi seria mpx) :-D. au și telefoane symbian uiq. e drept că nokia a investit în symbian s60. dar și cei de la palm au investit în sistemul propriu (palmos) de operare și uite se pare că aleg wm.
wurdulak, am spus de ce.. windows mobile e mai costumizabil, flexibil și rapid. dar asta e..
nu zic că symbian e nașpa. dar e mai slab decât wm. că sunt mai multe aplicații pt el.. asta se datorează lui nokia (pt că e cel mai popular brand)
sunt dotate (hardware..) telefoanele din seria N de la Nokia dar nu inteleg de ce nu scot si telefoane pe Windows Mobile
nokia stie de ce si nu numai ei. wm nu e symbian si nu va fi nici experiaenta necesara nu va veni. de ce? au pierdut timp in care sybian poate nu a casyigat performanta dar a castigat mult mai mult : programe. cum sa renunte la s60? ar insemna sa isi taie macaroana. si n73 cu sigla htc vei vedea dar peste cativa ani..... daca as avea bani mi-as lua si htc sau unu cu win dar sunt mult prea scumpe pentru tehnologia pe care o au... si hai as fim seriosi acum pt windows este browser care sa aiba mouse pe ecran si pe care sa il misti cum vrei plus ca nokia tinde sa creeze un standard prin sybian inglobandul la din ce in ce mai multe modedle pa cand htc abia se chinuie sa scoata cate unu... mai este si trecerea asta de la wm 2003 la 2005 si nu numai....
). mai geospi păi tare ușor e să controlezi cursorul prin joystick. așa-i? păi ia uite că este spre surprinderea ta. poți rula unele aplicații de ppc pe smartphone. printre care opera pt ppc. este un program cu care controlezi asemenea aplicații. și are și un cursor.
auzi la el. mai un dispozitiv wm smartphone în general este mai ieftin decât unul symbian s60. vezi qtek 8300/8310 ~15mil la liber. e că și spv c600 la dotări dar are și wifi în plus
). haha. e ieftin pt un smartphone. în comparație cu 6630 de ex.
sper să pot testa tcpmp și pe 6630. is chiar curios cum merge. pe 6680 mergea în reluare un clip de 240x320 mpeg. pe c500 mergea fără nici o problema. și 6680 are proc de 220, iar c500 aprox 170.
din câte tel-uri symbian (n-uri nu am avut ocazia să testez ), am văzut.. la capitolul multimedia wm e mai bun, clar!
Sa sti ca nici cu 3g nu ma laud,nu e mare chestie,nu prea simti mare diferenta intre gprs si 3g la download si navigat,asta la orange,la voda nu stiu cum o fi c600 mi se pare o bijuterie datorita displayului,e absolut excelent
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.