28 septembrie 2006, 00:08:25 • actualizat 28 septembrie 2006, 00:09:23 (1 ori)
felicitari! versiunea palm era un rand mai jos pe siteul ala
apropo,blue cast la ce e bun?
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
mcosti2005 vezi ca nu ai pus linkurile bine, ai dat un enter inainte de ]
divx player: http://mobile.divx.com/ trebuie sa va inregistrati ca sa puteti downloada programul. inregistrarea e gratuita, la fel si aplicatia. seamana cu smartmovie. de fapt cred ca are la baza smartmovie.
rugaminte...nu face cineva care se pricepe un cont universal pe yarrosoft?sa il putem folosii toti sa ne scoatem ce avem nevoie...... P.S.eu nu am reusit Xalex a fost cu ideea nu eu:D
eu am reusit ,dar a 2a oara nu mi.a mai iesit pasenta.
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
hello..sunt nou pe aici..si vreau sa stiu cum pot sami feresc telefonul de virusi..daca exista vreun antivir complet pls post it... P.S......pls post un program de chat via bluetooth wm5... si de ce dreq nu merge sa primesti pe spv fisiere via bt normal (ca la celelalte tel..sa dai doar accept) de la orice alt telefon Mercic mult apreciez un raspuns
duke,eu nu am folosit niciodată un antivirus și nu am avut probleme.sunt viruși pt wm?știu că există antivirus pt wm,dar și-a virusat cineva tel până acum? la bluetooth trebuie să setezi să fie în descoperire și mai trebuie să dai să accepți razele incidente,tot de la setări
duke666 pt discutii despre antiviruri si virusi WM vezi topicul Antivirus si virusi win mobile... Sniper - chat via bluetooth wm5 Trimiterea si primirea fisierelor prin BT functioneaza, eu am intampinat probleme doar cu IR. Poti utiliza si Smart Explorer. Il gasesti aici + multe alte chestii.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.