Stiti un editor de texte unicode? ca ce am gasit eu nu imi afiseaza calumea fisierele txt unicode.. afiseaza ceva caracter aiurea si atat. Cu IE se vad OK, dar daca vreu sa le editez.. Am incercat Pocket Notepad, Wordpad si Orneta Notepad Mobile... Astea se pare ca stiu sa lucreze doar cu fisiere text "ANSI"
Eu am TotalComander si are si editor de .txt-uri care merge destul de bine. Gasesti fisierul, dai options si edit. Ar trebui sa-l incerci si pe asta.
Imi da o eroare ciudata la wm5torage : Cand ii dau activate imi spune :"CAn't switch to mass storage usb driver , error 57 . Most likely the device was noy fully application unlocked "
Dar eu am modificat cele 2 valori din registri. Trebuie sa mai modific ceva ?
Imi da o eroare ciudata la wm5torage : Cand ii dau activate imi spune :"CAn't switch to mass storage usb driver , error 57 . Most likely the device was noy fully application unlocked "
Dar eu am modificat cele 2 valori din registri. Trebuie sa mai modific ceva ?
Temperatura este reala, sau cel putin asa pare a fi. Eu am termometru in camera si dimineata temperatura pe care o indica Xbar coincide cu cea de la termometru, apoi dupa ce mai butonez telefonul aceasta creste. Exista o aplictie, se numeste "Thermo" si in documentatia ei am citit ca foloseste un senzor de temperatura de pe baterie, asa o face si Xbar-ul.
merg fișierele text unicode cu kay text viewer dar programu asta e puțin bugos.. nu își 'actualizează fereastra'.. de asemenea și cu total commander se pot edita astfel de fișiere text. păcat de total comander că are meniul nu prea ordonat. tot resco explorer rămâne file manageru de baza pt mine. mersi cint și relu
dsf. la mine mergea bine inainte. dupa ce am pus meniuri animate face la fel. asta e cauza
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
cam asa ceva incearca sa il folosesti pt opera wm2005 este pt ppc. vezi ca alte app pe care vrei sa le folosti sa fie compatibile si cu spv c600, normal nu poti sa le fol. try
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
of.... ce ciuda imi faceti. m-am apucat sa iau si euatlantix redux, mai am de asteptat... 4 ore....
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.