cand e activ mie-mi intrerupe conexiunea Dial-up, dar asa fara nici o eroare nimic..ce naiba are, la toti merge numai la mine nu !?
cand dai dublu-click pe iconutza myproxy? si mie mi sa deconectat o data, dar dupa aceea nu mai am incercat, mie frica in rest merge super, uite de ex acu mie imi mere cu 6-12 kbps
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
fratilor chiar merge e incercati sa incarcati pagini gen http://www.25h.ro unde sunt foarte multe poze. ajunsai pana la 5kb/s .. ori asta e mult... si inclin sa cred ca e de la chestia asta, ca altfel nu-mi explic
[img]http://img209.imageshack.us/img209/5880/7590avatar5642451vz.gif[/img] pOwErEd bY JohnnY
Baieti si fete creati un alt topic pe tema asta @dsf se va supara pe noi si puneti un moderator sa va mute posturiile in topicul nou @mosule ai onoarea de a crea topicul ca ai descoperit aplicatia
Si eu am patit asa ceva.Si uneori chiar si dupa ce il luam 100% imi dadea eroare in arhiva,dar il mai donwloadam odata si se rezolva...
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Mie cand imi incarca o pagina imi solicita procesorul la maxim(opera nu myproxy),aveti idee de ce si cum as putea remedia problema? Fol Opera 9.0 Buil 803.
voua nu vi se intampla cand downloadati cu opera, la 100% se opreste si trebuie sa ii dau resume, si apoi il downloadeaza mai 0,0001% si gata.
pentru a rezolva problema.. iti recomand Internet Download Manager...un super-program..cu care nu mai ai probleme la descarcat, pacat ca acum, odata cu noua restrictie...nu prea mai ai ce descarca
[img]http://img209.imageshack.us/img209/5880/7590avatar5642451vz.gif[/img] pOwErEd bY JohnnY
O fi eroarea aia, dar fisierul e complet... Exemplu : Am uploadat de pe un net ca-lumea (lol) un fisier de fix 5000000 bytes si apoi am venit acasa si l-am downloadat (orange inainte de restrictie). Nu'l mai am in lista de transferuri, dar stiu ca la "Size" scria 5001085 (sau cam asa ceva) bytes si la 5000000 bytes s-a oprit. Capisci?
opera in nici un caz nu e cel mai rapid browser.vedeti ca la Firefox puteti sa i puneti taburi ca la opera si are multe chestii interesante (Fasterfox,WebDeveloper,SpeedTab).la inceput si eu eram cu opera.dar cu timpul veti vedea diferenta.
Puneti si voi un link aici pentru ultima versiune de firefox.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.