25 noiembrie 2005, 17:13:41 • actualizat 25 noiembrie 2005, 17:14:49 (2 ori)
Vreau sa discutam aici de tot ce tine de Opera. Comentarii,Versiuni,facilitati,skinuri,tunning Este un browser care merita propriul topic,despre celelalte browsere vom discuta pe topicul "Alternativa la IE...",de acord? Astept discutii libere pe tema Opera.
2 intrebari de inceput: -ce are in plus versiunea java@Opera? -pot organiza mailurile in foldere?daca da,cum?
EDIT by DSF: am pus in titlul topicului cuvintele PC only. Poate acum se va discuta doar despre Opera pt PC si nu despre opera pt telefoane mobile
Bravo chiar era necesara o discutie mai detaliata despre Opera, putem face doua distinctii Opera folosita cu apn wap si Opera folosita cu apn internet , eu cred ca prima este mai interesanta la modul la care multi folosesc acest mod de conectare Urmarim metode prin care marim viteza de navigare /descarcare fisiere mail etc eu de ex folosesc Opera cu apn wap si de departe este cel mai bun dintre toate , la aceasta am adaugat un program ce se poate descarca si cu apn wap Go!zilla Ad Muncher care mareste considerabil performantele acestui browser Prin amabilitatea LUI IP-XCENTRIC puteti folosi urmtoarea adresa : http://rapidshare.de/files/8099755/Ad_Muncher_v4.6.10270-Nitrous__Wtntw_.rar.html Asteptam si alte smecherii ,
Sant deacord cu tine @ip e cel mai rapid browser si are multe facilitati...dar nu inteleg care e chestia cu linkul care la pus @mosul....cu ce ajuta pe browserul opera?
linkul respectiv este cu un adblocker. e un mic soft care blocheaza reclamele,astfel incat opera(sau orice alt browser) nu mai incarca si reclama respectiva(bannere publicitare etc),castigand in viteza. se instaleaza separat ,ruleaza independent de opera,dar isi face treaba.
25 noiembrie 2005, 20:15:46 • actualizat 25 noiembrie 2005, 20:25:10 (7 ori)
7.23_SE for Opera 8 beta
Ce-mi place la skinul asta e ca are butoanele mari. PS.nu folosesc the Bat,a ramas,nu l-am sters ca-mi place cum arata.
Rugaminte: ca sa nu incarcam serverul de pomana,cand faceti un screenshot,uploadati imaginea (pe care o considerati semnificativa)pe http://www.imageshack.us si alegeti dupa upload "image forum".dati copy/paste la linkul ala aici si gata.
ok am inteles dar ma poti ajuta cu ceva sckinuri pentru opera sau plugins? versiunea pe care o folosesc e 7.51 ...si nu am avut probleme cu el ..ma refer ca il folosesc prin wap
25 noiembrie 2005, 20:26:47 • actualizat 25 noiembrie 2005, 20:28:45 (1 ori)
http://my.opera.com/community/customize/ ai aici de unde alege . PS.Nici eu n-am avut probleme cu opera.dar popup blockerul integrat nu e suficient.d-aia folosesc si admuncher.
Si eu folosesc acum "vacutza" si am obs cresterea vitezei cu 200%, adica de la 1-2 kb/s a crescut la 3-6 kb/s uneori qar si mai mult. Asa ca va recomand tuturor Opera + Ad Muncher. mosul
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!
Amigos,cand ati spus skinuri pt. opera,banuiesc ca pt.Opera pt.simbian iar cu privire la fisieru ala care e data adresa,merge si pe opera mini? eu am intrat la acea adresa dar nu am putut sa-l downloadez,se poate cineva sa-mi spuna cam ce sa dau pe acel site ca sa iau si eu progr.acela? Dar numai daca are efect cu OPERA MINI !
@ip cand activez adblockerul acela si rulez pe Oprera o adresa web cu extensia .tk ....nu o deschide pagina...de ce?...la celelalte pagini nu face figuri....care sa fie problema?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.