Aș avea și eu nevoie de un comentariu la română despre romanul Ion că mâine dau teză Marius,nu am nimic cu tine,dar mi s-a părut suspect,atâta tot Doar ne cunoaștem de atâta timp PS că tot e un topic temporar,uitați și ce note am eu: Română 4,6,7 * Mate 5 * Engleză 7 * Franceză 7,8,4 * Istorie 7 * Psihologie 9 * Religie (nu am) * Contabilitate (nu am) * Statistică 4 * Economia întreprinderii 6,8 * Fizică 6 * Chimie 4,8 * Geografie 10 * Sport 10,9 * Biologie 9 * Desen 10 * Studiul calității 3 * Informatică 10 * Muzică (nu am). Ce ziceți,trec clasa,nu?
Sunt la Liceul Economic,unul din cele mai bune din oraș! Pe noi din clasa a 11-a ne repartizează pe profile,acum sunt la profil economic. Dar de la anu o să fiu la turism
l.am mai vazut pe la fizica. parca niu (fonetic) se citea
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
14 decembrie 2006, 09:24:49 • actualizat 14 decembrie 2006, 09:32:55 (1 ori)
da. cred ca mare ,dar scris mai ondulat
cred ca e n grecesc. cauta pe gogu' "greek alphabet" si te uiti pe pozele alea
Note: Posts were merged
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
da. logic. miu se pune si in fata la unele valori ca sa scri mai simplu
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.