12 octombrie 2006, 20:11:21 • actualizat 12 octombrie 2006, 20:15:26 (2 ori)
pai la cat scazi din unu pe celalat pana cand numarul tau va fi mai mic decat descazut si ce iti da ala e restul iar catu reprezinta numarul de scaderi pe care le faci
Va rog mult,ajutati-ma si pe mine la franceza cu o mica compunere de 7-8 randuri. Titlu e "Croyez-vous au zodique?" adica daca cred in zodiaq. Eu nu cred da puteti sa spuneti ce vreti,nu conteaza,si-asa bag vrajeli Da ajutati-ma,va rog din suflet
Chiar nimeni? Va rog mult,vreau si eu sa-mi scot media 6 pe semestru asta ca sa nu mai fiu la vara in situatie de corigenta Maine imi trebuie compunerea...
Daca stii engleza...sau germana..sau spaniola..sau inca cateva limbi..potzi compune textul in acea limba si pe urma il traduci pe http://translate.google.com ... eu asa fac cand nu stiu cate ceva la germana...
e cineva pe acest forum care sa stie sa traduca din limba romana in limba franceza? eu am de facut o compunere de 10-15 randuri cu titlul ,,ultima calatorie facuta". o fac eu in romana iar daca e cineva binevoitor sa o traduca in franceza.......... .........vrau sa ma anuntati acum va rog
05 noiembrie 2006, 15:38:28 • actualizat 05 noiembrie 2006, 15:40:49 (1 ori)
Alexinho 05-11-2006 15:03:43
e cineva pe acest forum care sa stie sa traduca din limba romana in limba franceza? eu am de facut o compunere de 10-15 randuri cu titlul ,,ultima calatorie facuta". o fac eu in romana iar daca e cineva binevoitor sa o traduca in franceza.......... .........vrau sa ma anuntati acum va rog
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.