Problema hardware sau software!

1 778 vizualizări
61 răspunsuri
#16
relu
MW Moderator
2381 mesaje
din 10/03/2006
164 aprecieri
15 februarie 2012, 18:26:06 • actualizat 15 februarie 2012, 18:33:23 (1 ori)
Din ce am vazut despre monitor, ar fi in format 16:9, incearca 1280x720 sau 1366x768.
In mod normal ar trebui sa-ti arate in lista doar rezolutiile suportate de monitor, dar si de placa video.
Daca nu se vede bine cu una din rezolutiile mentionate, incearca tot ce vezi in lista pana dai de una cu care se vede bine.
"Chiar și moartea e un început!"
Publicitate
Publicitate
#17
madalin88
MW Lurker
396 mesaje
din 25/05/2008
14 aprecieri
15 februarie 2012, 20:24:03
Daca nu ai instalat ultimul driver disponibil ia-l de aici.
Tot legat de driver, vezi daca cel al monitorului e instalat. Computer->Manage->Device Manager->Monitors. Daca iti apare ceva cu standard in nume posibil de aici problema. Driverul il gasesti pe cd-ul monitorului.
Daca tot nu functioneaza, incearca Nvidia control panel>change resolution>customize button>create custom resolution> add 1440 pixels by 900 pixels>color depth 32bit> refresh rate 60Hz> then press test.
Bafta :)
Be smart.
#18
Cataljn
MW Addicted
1093 mesaje
din 25/08/2007
3 aprecieri
-10% warn
15 februarie 2012, 20:41:10
salut fratilor! nu demult mi`am luat un kit dual channel ddr2 le`am pus....a functionat perfect cam 0 saptamana...... ei in a 8a zi dimineata la pornire.... ma tot titie de o ia naiba !! :( am inversat ramii..mai mereu in sloturi ,o luase ! a doua zi...mai greu ,si mai greu de titiit tot mai titia,am lasat numa in-trun ram ,si pe ala l`am ametit pe sloturi si toooot asa.... m`am suparat si nu m am mai atins de rami ....am lasato asa sa tipe vreo 10 minute si a luato !!  :D MERGE PERFECT DUPA CE PORNESTE ..... O fi sursa ??? :(
cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primrejurul partilor fatatoare ale muerii,i se va taia scarbavnicul madular spre vesnica lui nefolosire
#19
oana2009
MW Veteran
608 mesaje
din 23/11/2008
15 februarie 2012, 21:45:40 • actualizat 15 februarie 2012, 22:13:40 (1 ori)
@madalin88 mersi mult dar am instalat iarasi driverul si la fel nu am rezolutia lui...am adaugat 1440*900 dar nu se vede pe tot ecranul...ciudat pentru ca aia este normal rezolutia lui nu? :( la monitors am generic non-pnp monitor...nu am driverul de la monitor... :( tin sa precizez ca atunci cand dau un restart sau inchid calcu imi apare un mesaj legat de monitor cred ca check video cable sau ceva de genu...eu am bagat o mufa vga in placa video ca sa pot baga monitorul pentru ca era dinaia foarte lata si nu am cablu special... :( inca o chestie dubioasa...jos in bara stiti cum apare un stick...asa apare la placa mea video...daca dau click acolo pot da open decive sau eject video controller...e cam aiurea am mai avut si alte pc`uri dar asa ceva la placa video nu am vazut....
Despre asta vorbesc http://imageshack.us/photo/my-images/651/57181159.png/
#20
Alecsandru
MW Addicted
1684 mesaje
din 13/10/2008
2 aprecieri
15 februarie 2012, 23:17:02
instaleaza placa video manual din device manager
#21
madalin88
MW Lurker
396 mesaje
din 25/05/2008
14 aprecieri
16 februarie 2012, 01:02:57
@oana2009 ai cumva placa de baza AsRock ? Intreb pt Video Controller (VGA Compatible).
Am gasit driverul pentru monitorul tau. L-am urcat aici . Daca nu se instaleaza automat si apare tot standard, incearca manual :) .
Be smart.
#22
relu
MW Moderator
2381 mesaje
din 10/03/2006
164 aprecieri
16 februarie 2012, 13:52:56
Are MB Asus, a scris in primul post.
Problema ori e driverul ori faptul ca nu are placa video mufa vga si a trebuit sa folosesti adaptor dvi-to-vga.
"Chiar și moartea e un început!"
#23
Hotoman
MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri
16 februarie 2012, 14:21:34 • actualizat 16 februarie 2012, 14:34:52 (4 ori)
@oana poate e de la cablul vga, ii lipseste un pin ?

http://3.bp.blogspot.com/-0BE-eXEC5fA/TqDkU4bIC0I/AAAAAAAAAj4/NeCJRO4IMtY/s1600/vga-15pin.gif vezi sa nu lipseasca un pin din cablu. adica sa aiba 15 pini nu 14
#24
Alecsandru
MW Addicted
1684 mesaje
din 13/10/2008
2 aprecieri
16 februarie 2012, 14:57:34 • actualizat 16 februarie 2012, 15:08:32 (4 ori)
14-le eVSYNC, ,
9-Pin VGA connector 15-Pin VGA connector
Red Video 1 1
Green Video 2 2
Blue Video 3 3
Horizontal Sync 4 13
Vertical Sync 5 14
Red GND 6 6
Green GND 7 7
Blue GND 8 8
Sync GND 9 10 + 11
deci 9 is de ajuns
si la cel anterior tie , ala care a inventat dvi-ul(analog + digital) a fost prost nu? incearca sa dezactivezi memory remaping in bios oana , mai sunt placi de baza care fac urat cand e activata functia asta
larer edit- se pare ca pinoutul tau e luat din burta ,retrag ce am zis , nu se aplica la pin-outul normal
#25
oana2009
MW Veteran
608 mesaje
din 23/11/2008
16 februarie 2012, 15:36:10
si cum dezactivez memory remaping din bios? placa de baza are si video on board am cautat prin bios sa vad daca e activata sau nu dar nu apare nimic...
#26
Cataljn
MW Addicted
1093 mesaje
din 25/08/2007
3 aprecieri
-10% warn
16 februarie 2012, 15:39:25
pe mine ma vede cineva ... ?
cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primrejurul partilor fatatoare ale muerii,i se va taia scarbavnicul madular spre vesnica lui nefolosire
#27
Hotoman
MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri
16 februarie 2012, 15:41:50
vezi sa fie bine infipti ramii
#28
Cataljn
MW Addicted
1093 mesaje
din 25/08/2007
3 aprecieri
-10% warn
16 februarie 2012, 15:48:09
sunt frate zmeu ... sunt ! ma gandesc ca nu da curent cat trebuie sursa la pornire .... :(
cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primrejurul partilor fatatoare ale muerii,i se va taia scarbavnicul madular spre vesnica lui nefolosire
#29
Hotoman
MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri
16 februarie 2012, 16:34:40 • actualizat 16 februarie 2012, 16:39:43 (1 ori)
cat ar trebui sa suporte sursa? ai multe harduri?lol, asta cu consumul mare e vrajeala, si pc ul nou si cel vechi nu depasesc 150w consum real
@oana ai incercat si cu xp?

Note: Posts were merged
Publicitate
Publicitate
#30
Alecsandru
MW Addicted
1684 mesaje
din 13/10/2008
2 aprecieri
16 februarie 2012, 17:20:34 • actualizat 16 februarie 2012, 17:25:51 (9 ori)
la memory configuration oana , nu mai stiu exact in ce rubrica e , nici mie nu-mi merge cum trebuie daca e activata treaba asta , eu am 6gb RAM . referitor la zmeu treci ramul pe manual din bios , mai baga volti in el si mareste latentele pana gasesti o configuratie stabila , dezactiveaza memory remaping si interleaving bank de asemenea si spread spectrum , daca ai o placa video care consuma 150 w , processor de 70w,, vreo 3 placute de ram , hard , dvd-rw si vreo 4 venturi + consumul placii de baza ce faci hotomane ? tot 150w mananci?
Înapoi la PC Stuff
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
Inițiator acum 10 ani
dany_547
MW Lurker
Ultimul acum 8 ani
oana2009
MW Veteran
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 26% ⋅ 34
  • E frumos dar nu prea 24% ⋅ 31
  • Laser frate! 50% ⋅ 65
Au votat 130 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.019⋅4⋅6
Portalul tău de telefoane mobile!