Reclama cu ciorapii de la Orange este foarte tare...au ales ciorapii poate pentru ca un ciorap sta tot timpul intr-un sertar, impreuna cu alti ciorapi, si se plictiseste...oricum, reclamele la Orange te duc cu gandul la familie, prieteni, intimitate...asta e conceptia pe care vor s-o transmita despre comunitatea Orange: ca sunt ca o familie
ati vazut reclama la furazolidon? cum a ajuns ala la concert . penala...
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
si aia noua de la cosmote... "am nu stiu cate minute si smsuri numai pentru tine"
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
super reclama aia la nissan pathfinder + xtrail ,cand se trasforma in animale apoi iar in masina.
si mai imi place si aia... what beautifull orangeeeeessss.... Cand nu te uiti la clip te duce gandul la altceva
Una dintre cele mai penale reclame actuale este cea de la Renault cu modelele de 5 stele la securitate, de lăudat performanță mașinilor da reclamă e jalnică.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.