care e treba cu reclama : berea la cutie e mai de gasca! ?
dai la unu in cap cu o bere la cutie si apoi altuia cu o sticla de bere! vei vedea diferenta!
Ai si tu o zi in care totul merge pe-un drum gresit.. ce zici? ce faci? La final, imi doresc ca testele din viata mea sa fie grila, ca sa le pot ghici..
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
26 iulie 2006, 12:31:02 • actualizat 26 iulie 2006, 12:32:07 (1 ori)
Mi-a povestit cineva o reclama cu socrii mari si mici si cu cadouri "-de la noi un calculator" -de la noi un lpatop,ca fata noastra nu cara greutati -de la noi un telefon mobil - si de la noi un fix,ca fata noastra nu umbla lelea" and so on. tare as vrea s-o iau si eu de undeva...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.