Multumesc Andreirc,am reusit in problema cu tonurile de apel,toata faza era sa le salvez in /C dar acolo doar o melodie pot baga,memoria e de 16 G,nu am card la el dar nu inteleg de ce in /C/my musica am atat de putina memorie si telefonul e aproape gol,plus ca my storage asta nu il gasesc pe nicaieri si precizez ca rom-ul lui e spaniol ca aici sunt de cativa ani
si rog frumos ajutati-ma cu programele cele mai bune pentru el,dar nu triale ca numai din asteaa am descarcat pana acum,rog foarte frumos si raman dator celui care ma ajuta
Note: Posts were merged
Aplicatii Samsung Omnia
184 436 vizualizări
4 043 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii Samsung Omnia"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
24 mesaje
din 23/04/2009
SAMSUNG-SGH-i900VMW Veteran
608 mesaje
din 23/11/2008
12 mai 2010, 09:22:57
@Yustin cel mai bine este sa iti faci un folder "My ringtones" in my storage, asa o sa iti arate mult mai aranjat telefonul si nu va trebuii sa ai o gramada de melodii "aruncate" in memoria telefonului...si asa e destul de mic C`ul si nu are rost...;)
Începător
4 mesaje
din 12/05/2010
12 mai 2010, 09:32:20
salut,
Steff, din cate am inteles eu esti din Pitesti? As avea si eu un pic nevoie de ajutorul tau.. daca da lasa-mi un nr de telefon ceva de contact.
Steff, din cate am inteles eu esti din Pitesti? As avea si eu un pic nevoie de ajutorul tau.. daca da lasa-mi un nr de telefon ceva de contact.
MW Addicted
1347 mesaje
din 17/10/2008
12 mai 2010, 14:19:58
furry99 12-05-2010 09:32:20
salut,Steff, din cate am inteles eu esti din Pitesti? As avea si eu un pic nevoie de ajutorul tau.. daca da lasa-mi un nr de telefon ceva de contact.
Începător
24 mesaje
din 23/04/2009
SAMSUNG-SGH-i900V
oanaaa esti o scumpa dar nu gasesc my storage-ul ala
MW Lurker
319 mesaje
din 02/03/2010
12 mai 2010, 16:07:26
am si eu o rugaminte la voi,puteti sa-mi dati si mie o varianta mai noua de internet explorer?merci
Începător
44 mesaje
din 19/12/2009
12 mai 2010, 17:01:24
@Yustin intri cu Windows Mobile Device Center apesi pe "File Management"/"Browse the content of your device" si iti apare memoria telefonului(aia mica), My Storage si Bluetooth FTP.Acolo gasesti My Storage(ala de 16 Gb). Asta presupune sa ai pe telefon facuta chestia urmatoare: in Start/Settings/Connection dai pe USB Connection mode si trebuie sa fie bifat ActiveSync. Daca e bifat Mass Storage, pe calculator iti gaseste telefonul ca si cum ar fi un stick(si astfel nu mai folosesti Windows Mobile Device Center). sper ca ti-am fost de ajutor.
MW Addicted
1347 mesaje
din 17/10/2008
12 mai 2010, 17:38:46
Yustin 12-05-2010 15:33:35
oanaaa esti o scumpa dar nu gasesc my storage-ul ala
MW Luver
128 mesaje
din 13/09/2009
12 mai 2010, 20:12:29
Stie cineva un unlock for ppc cu recunasterea amprentei? gen cel de la symbian?Ar fi interesant sa avem si pentru ppc asa cv
MW Lurker
349 mesaje
din 26/11/2009
12 mai 2010, 21:09:14 • actualizat 12 mai 2010, 21:10:13 (2 ori)
Si cam ce ai vrea sa iti recunoasca amprenta la Omnia 
Camera ?
Display-ul ?
Mouse-ul optic ?
.
Ma indoiesc ca vei gasi asa ceva pentru Omnia !!!

Camera ?
Display-ul ?
Mouse-ul optic ?
.Ma indoiesc ca vei gasi asa ceva pentru Omnia !!!
http://www.4shared.com/dir/4qrP55yB/Omnia.html
http://reparatii-laptop-arad.uv.ro/
Începător
24 mesaje
din 23/04/2009
SAMSUNG-SGH-i900V
Andrei multumesc,chiar mi-ai explicat pe intelesul meu)( aia era buba,era bifat AciveSync,urmatoarea casuta tradus pe romaneste era Memoria masiva,pe aia am bifat-o acum iar in chenar ceea ce spuneti voi adica My Storage care la mine e Mi memoria:D
MW Luver
128 mesaje
din 13/09/2009
12 mai 2010, 21:45:06
http://www.software.symbianfile.com/search/label/Utility%2FSystem-S60V5?updated-max=2009-10-11T18%3A56%3A00%2B05%3A30&max-results=3#PageNo=17
uite.Nu recunoaste dar arata mf si am gasit un topic pe xda in care se vorbeste de trackball(are si omnia) da inca nu au postat o aplicatie
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=675831
si in actiune pe youtubehttp://www.youtube.com/watch?v=QyXyt-Ui5AM
uite.Nu recunoaste dar arata mf si am gasit un topic pe xda in care se vorbeste de trackball(are si omnia) da inca nu au postat o aplicatie
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=675831
si in actiune pe youtubehttp://www.youtube.com/watch?v=QyXyt-Ui5AM
Începător
24 mesaje
din 23/04/2009
SAMSUNG-SGH-i900V
apoi care ma ajuta sa fac cumva ca orice aplicatie ce necesita conectarea la wap sa imi ia direct Profilul de conectare apn wap,numai opera mi-l ia,celelalte se conecteaza automat cu profil apn internet si in cateva secunde imi papa 3euro pana apuc eu sa dau pe deconectare,so bineinteles nu toate aplicatiile neaparat necesita conexiune apn internet
CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
12 mai 2010, 22:12:30 • actualizat 12 mai 2010, 22:16:28 (2 ori)
@ceSc: daca ai fi citit ce scrie pe xda, ai fi vazut ca nu e practic...
tradus de acolo:
"depinde de rezolutia scanerului din trackball. presupunand ca ar avea rezolutia necesara mai e problema contrastului, iar cum o lumina care sa vina de jos si sa lumineze degetul nu se poate, ar trebui iluminat din lateral si sa dai cu degetul pana se face o imagine completa(adica pana iti vine rau
). ar mai trebui ca programul respectiv sa citeasca datele directe din senzor, adica sa sparga driverul.
Teoretic: posibil
Practic: mai mult ca sigur nu. "
mai jos scrie de LG GW820 care are un scanner de amprente care este si trackball.(traducerea nu e chiar exacta, dar se vede exact ce explica respectivul)
din clipul ala nu mi se pare ca e reala... mai era acum ceva timp pe net un flash care cica folosea monitorul sa-ti faca poza, iar la final iti arata un porc, iar pt spv c600 gasisem un programel care arata o mana trecuta printr-un scaner cu raze x, daca te sincroniza-i bine puteai lasa impresia ca poti folosi camera pe post de scaner cu raze x. tot ceva de genul asta pare si clipul cu scanatul amprentei pe ecran...
LE: exact o farsa e programul ala...
citeste ce scrie mai jos, e copiat de pe site-ul cu programul...
Play the trick with your friends:
Unlock Condition (times) - Beep/Vibrate times to unlock
- if you set it to 0, once your finger is removed, the phone will be unlocked!
- if you set it to 3, remove your finger after hearing 3 beeps or the phone vibrate for 3 times, the phone will be unlocked! Otherwise, an “Access Denied" red box will be displayed ..
tradus de acolo:
Teoretic: posibil
Practic: mai mult ca sigur nu. "
mai jos scrie de LG GW820 care are un scanner de amprente care este si trackball.
din clipul ala nu mi se pare ca e reala... mai era acum ceva timp pe net un flash care cica folosea monitorul sa-ti faca poza, iar la final iti arata un porc, iar pt spv c600 gasisem un programel care arata o mana trecuta printr-un scaner cu raze x, daca te sincroniza-i bine puteai lasa impresia ca poti folosi camera pe post de scaner cu raze x. tot ceva de genul asta pare si clipul cu scanatul amprentei pe ecran...
LE: exact o farsa e programul ala...
citeste ce scrie mai jos, e copiat de pe site-ul cu programul...
Unlock Condition (times) - Beep/Vibrate times to unlock
- if you set it to 0, once your finger is removed, the phone will be unlocked!
- if you set it to 3, remove your finger after hearing 3 beeps or the phone vibrate for 3 times, the phone will be unlocked! Otherwise, an “Access Denied" red box will be displayed ..
MW Luver
179 mesaje
din 04/12/2009
12 mai 2010, 22:39:29
chiar daca este la "hoha" aplicatia, este interesanta. totusi, asa cum pentru symbian exista, poate o "converteste" cineva si pentru WM
Înapoi la Samsung Omnia
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.