03 mai 2010, 11:25:25 • actualizat 03 mai 2010, 11:27:14 (2 ori)
@ceSc poate nu sunt compatibile cu versiunea ta de PhonEx.
@borfas exact de-ale mele imi vad si nu vorbeam la misto , chiar eram curios cum face telefonul asta cand se viruseaza.Dar acum am inteles , nu se viruseaza , tu il virusezi in mod deliberat.De ce iti bagi frate cardu pe la toti prin calculatoare Si oricum faza asta cu foldere si fisiere ascunse nu e neaparat sa fie un virus , poate fi un windows care nu functioneaza corect sau o folosire defectuoasa a cardului si setari care nu corespund cu modul de folosire in Device Manager in tab-ul Policies.Si in nici un caz antivirusul de pe telefon nu iti va rezolva problema asta.Din cand in cand mai ales daca il folosesti asa de mult mai salveaza-ti fisierele de pe card intr-un PC , triaza-le , curata-le si formateaza cardul(cel mai indicat direct din telefon). Si daca mai vorbesti asa cu mine chiar nu mai am ce discuta cu tine.Am zis odata ca rolul meu pe aici e sa invat mai multe si daca pot sa si ajut.In nici un caz sa fac misto de nimeni.Si in nici un caz de unu asa de ofticos ca tine.Na ca ti-am zis-o !!!
AICI AVETI MAJORITATEA APLICATIILOR NECESARE SI UTILE PENTRU OMNIA
SPB Mobile Shell 5 e urmatoarea versiune dupa 3.5. Din ce am citit se sare peste 4 pentru ca este considerat numar cu ghinion, cum e la noi 13. Am vazut mai qe mult un preview si promitea, dar era anuntat pentru ultimul trimestru al anului. Are cineva o variata de acum?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.