Bancile sunt institutii private. E probleme lor ce fac (,) cu banii. Mai grav este faptul ca unii bugetari au salarii de mii de euro, slarii ce sunt platite de noi.
Am vazut recent la televizor "o carcasa" , unul de intreba moartea de el - Omul era directorul consiliului de administratie la nu-stiu-ce societate bugatara din Iasi, si ridica peste 20.000 de ron/lunar!
Asta e problema . . .
Criza economica
5 968 vizualizări
534 răspunsuri
Linkuri topic "Criza economica"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
06 iunie 2009, 19:35:46 • actualizat 06 iunie 2009, 19:43:20 (1 ori)
asteptam legea salarizarii unice. poate asa imi mai creste si mie SALARIUL...
pentru ingineri legea salarizarii unice cam cat ar da?
pentru ingineri legea salarizarii unice cam cat ar da?
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
06 iunie 2009, 19:39:02
Ce sa-ti creasca omule?
Nu de alta dar mai sunt si persoane de sex feminin pe forum . . .
Nu de alta dar mai sunt si persoane de sex feminin pe forum . . .
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
06 iunie 2009, 22:06:03 • actualizat 06 iunie 2009, 22:06:30 (1 ori)
klax187 06-06-2009 19:28:56
Am vazut recent la televizor "o carcasa" , unul de intreba moartea de el - Omul era directorul consiliului de administratie la nu-stiu-ce societate bugatara din Iasi, si ridica peste 20.000 de ron/lunar!
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
06 iunie 2009, 22:35:01
Cand e vorba de banu' pubilc ma intereseaza. Cat timp traiaesc si platesc impozite in Romania, ma priveste direct.
Explica-ne, te rog, cata responsabilitate implica un asemenea post? E o responsabilitate mai mare decat faptul de a sustine ca zap e cel tare operator?
Din moment ce nici presedintele tarii nu are un asemenea slariu!
Explica-ne, te rog, cata responsabilitate implica un asemenea post? E o responsabilitate mai mare decat faptul de a sustine ca zap e cel tare operator?
Din moment ce nici presedintele tarii nu are un asemenea slariu!
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
06 iunie 2009, 22:40:22
Prezinta descrierea postului, atributiile si fisa postului, apoi vorbeste de salariu. Si prezintale si pe cele ale presedintelui si salariul acestuia.
De unde stii tu ca nu implica responsabilitate fara sa raspunzi la intrebarile de mai sus mai intai ? Lol, cu Zapp-ul, tu peste tot unde dai de mine amintesti de Zapp.
Nu are nici o treaba cu criza sau cu cele de mai sus Zapp, asa ca hai sa nu mai deviem.
De unde stii tu ca nu implica responsabilitate fara sa raspunzi la intrebarile de mai sus mai intai ? Lol, cu Zapp-ul, tu peste tot unde dai de mine amintesti de Zapp.
Nu are nici o treaba cu criza sau cu cele de mai sus Zapp, asa ca hai sa nu mai deviem.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
06 iunie 2009, 22:45:12 • actualizat 06 iunie 2009, 22:46:32 (1 ori)
info
... Si prezintale si pe cele ale presedintelui ... Nu are nici o treaba cu criza sau cu cele de mai ...
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
06 iunie 2009, 22:47:36
info 06-06-2009 22:40:22
Prezinta descrierea postului, atributiile si fisa postului, apoi vorbeste de salariu. Si prezintale si pe cele ale presedintelui si salariul acestuia.\MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
06 iunie 2009, 22:55:31
Ala avea 70 de ani si era in presedintele consiliului de administratie la societatea care distribie apa rece si apa calda menajera in Iasi (sau ceva de genul).
Ce responsabilitati avea ala? Cand foarte multa lume are montata microcentrala de apartament?
Daca era unul de lucra la reactoarele nucleare, da, dar asa . . . sau pazea nu-stiu-ce rezerve de stat, secrete nationale, depozite de munitie, etc!
Ce responsabilitati avea ala? Cand foarte multa lume are montata microcentrala de apartament?
Daca era unul de lucra la reactoarele nucleare, da, dar asa . . . sau pazea nu-stiu-ce rezerve de stat, secrete nationale, depozite de munitie, etc!
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
06 iunie 2009, 22:57:14
Raoul daca esti sef de mare branza si ti se fura din utilaje sau din baza materiala ,ce plateste el din buzunarul lui?
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
06 iunie 2009, 23:03:34
@klax Te-ai gandit cum e sa ai in responsabilitate apa intregului oras ? Sincer eu nu stiu daca as face munca asta pentru doar 200 de milioane de lei vechi. Pai odata intrat acolo iti suna telefonu non-stop, ai de raspuns la audiente, raspunzi de angajati, daca apare vreo epidemie si se presupune ca e cauzata de calitatea apei iar raspunzi.
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
06 iunie 2009, 23:07:59
nu-ti suna TIE telefonul ci la operatori ,la secretara ,sau ce mai e pe acolo...
tu doar dispui si te asiguri de buna coordonare .
hai sa fim seriosi...au fost la cazuri de poluare si pe la noi,si nu a raspuns nimeni cu nimic.
tu doar dispui si te asiguri de buna coordonare .
hai sa fim seriosi...au fost la cazuri de poluare si pe la noi,si nu a raspuns nimeni cu nimic.
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
06 iunie 2009, 23:11:06
Explic pentru persoanele mai grele de cap si care nu stiu altceva in afara de zap:
A fi presedintele unui CONSILIU DE ADMINISTRATIE, inseamna ca nu ai putere de decizie = De aia exista coniliul! Deciziile sunt luate de membrii consiliului. Consiliul poate demite foarte usor presedintele acestuia.
Munca nu o faci tu, o face cosiliul. Tu doar supervizezi.
Dar daca ti-ar da un telefon de serviciu zap + 20.000 ron; Ai accepta?
A fi presedintele unui CONSILIU DE ADMINISTRATIE, inseamna ca nu ai putere de decizie = De aia exista coniliul! Deciziile sunt luate de membrii consiliului. Consiliul poate demite foarte usor presedintele acestuia.
Munca nu o faci tu, o face cosiliul. Tu doar supervizezi.
Dar daca ti-ar da un telefon de serviciu zap + 20.000 ron; Ai accepta?
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Windows CE
@info, nici un om care lucreaza in sectorul public nu poate fi atat de productiv incat sa se justifice asemenea salarii. Da, e mare chestie sa fii responsabil cu apa, cand de fapt tu ai o serie de atributii prestabilite pe care nu trebuie decat sa le respecti, pentru ca restul muncii il fac subalternii... meserie riscanta. Nu mai zic senatorii ce functii riscante ocupa; isi risca zilnic viata si sanatatea amortind pe scaune la sedintele in plen! si inghit bani publici grei pentru asta.
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
06 iunie 2009, 23:21:55
Corect!
Daca ala avea peste 20.000 ron/lunar, atunci sefii SRI, SIE, SPP, STS, DGIA, DSM, DIM, DGIPI ce salrii ar trebui sa aiba?
Daca ala avea peste 20.000 ron/lunar, atunci sefii SRI, SIE, SPP, STS, DGIA, DSM, DIM, DGIPI ce salrii ar trebui sa aiba?
Înapoi la Free zone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.