Sony Ericsson P990

14 232 vizualizări
796 răspunsuri
Cint
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
15 decembrie 2007, 17:00:20
:lol: credeam ca ai si tu macar vreo 5000 acolo,la cat il lauzi... uite aici :
#sharemobile/data/share/315/Screen001.png
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Publicitate
Publicitate
kapitak
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
15 decembrie 2007, 17:11:44
of ai inceput sa ma dezamagesti si tu ...unde e motivul de lauda si care.i problema?!
pe card ai ce.ti trebuie, ce folosesti... ce conteaza cate fisiere ai pmpl cu ce e mai prejos ca pun spre exemplu melodii intregi de 8mb si nu le comprim mai mici sa le stric si sa fie mai multe, sau care.i treaba daca pun un fil pe tel, oricum memoria e dinamica si in continua schimbare, niciodata nu stau cu aceleasi fisiere mult timp, pun mereu ce am nevoie etc
si ce legatura are tel cu utilizatorul? adica cu mine sau tie, cu ce e mai prost tel asta ca nu il folosesc cum vrei tu?!
ia.ti unghiile din gat si nu te mai agita cand prezint diverse informatii despre tel uiq, informatia nu inseamna lauda, stai calm...
nu putem sa scriem ceva pe forum ca hop sar anti.sonyericsson.istii agitati ha ha ha
KapitaK
Cint
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
15 decembrie 2007, 17:25:56
daca ai gandi putin inainte sa postezi ,cu tot cu memoria aia dinamica,te-ai gandi la cat software are cineva instalat pe card. eu melodii nu stiu daca am 400 pe card. insa software am o groaza. cum e vorba de un card e supus fragmentarii la fel ca orice hard disk. deci cu cate ai mai multe cu atat fragmentarea mai accentuata. iar daca e vorba de marime la melodii am si eu mp3 si de 105 mb si 102mb :lol: John Creamer & Stephane k - Bedrock 4 - CD1 respectiv CD2 :) nu de asta zic,doar zic ca fisierele cu at mai multe cu atat mai mult contribuie la fragmnetare. ori tu cu 4000 si ceva de fisiere mai putin pe al tau.... tragi concluzia.

ah,nu mai stiu pe ce topic de SE UIQ cineva lauda SE pentru calendarul sau touchscreen si avansat... :lol: no comment . instalati si voi space time 2 ,probabil e si pentru symbian si o sa vedeti ce varza o sa vi se para orice altceva. concluzie : ASTEA SUNT SOFTWARE!!! NU LE PUNETI AIUREA CA PLUSURI LA UN TELEFON  :P
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
kapitak
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
SonyEricssonP1i
15 decembrie 2007, 17:51:22
mda vad ca ramai in continuare of.topic si penibil of
lasa.ne cu vraja de copil obsedat cu sutele tale de programe pmpl ...nu are legatura asta cu tel si oricum daca ai asa de multe programe instalate aiurea nu inseamna nimic asta... respecta te rog topicul si fi mai coerent, nu mai scoate din context ce zic unii si incearca sa nu mai citesti forumul uiq daca nu suporti tel uiq, eu inteleg ca iti place tel wm, respect asta si nu intru sa postez aiurea cu toate ca de multe ori continutul plin de prostie al unor topicuri m.ar tenta sa dau reply  :D
KapitaK
Cint
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
15 decembrie 2007, 18:03:46 • actualizat 15 decembrie 2007, 18:04:36 (1 ori)
mda kapi . no comment symbian uiq e un telefon foarte bun in limita unor software limitate ca numar instalate.

lasa.ne cu vraja de copil obsedat cu sutele tale de programe pmpl
cum zice cineva ceva de SE cum treci la jigniri. pmpl ,mai zici de altii cand tu... pe mine putin ma doare nici nu mi-am luat telu din magazin nici nu am dat o caruta de bani pe el ca tine ,insa spre deosebire de tine il forjez la maxim . nu mi-am luat super telefon ca sa pun doua trei softuri si cateva filme/melodii. l-am luat sa-l folosesc la maxim. nu e vorba de symbian sau wm, e vorba ca tu nu supui telu tau la acelasi stres cum o fac altii,de aici poate rezulta o discordanta.

si ca sa nu fiu complet offtopic,prima data cand intru in meniu la mine sta putin mai mult pana merge cursiv. inainte nu facea asa,dar odata cu cresterea programelor instalate se simte. nu stiu sincer sa iti zic cate aplicatii am instalate ca mi-e lene sa le numar ,oricum multe... probabil in vacanta o sa schimb si eu romul sa vad daca se misca mai bine,sau o fi de la procesor. la tine dupa ce treci de ...hai sa zicem un mediu de 200 de aplicatii instalate ,se simte latenta marita in meniu prima oara dupa ce il deschizi?  :D
kapitak
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
15 decembrie 2007, 18:33:05
uite cum sta treaba, tu care stai non.stop pe aici te trezesti sa ma iei la misto fara rost vorbind despre un post pe forum de acum juma' de luna si ala scos din context ...era normal sa.ti dau un astfel de reply
pe urma de unde sti tu cate aplicatii pot fi instalate pe P1i?! vorbesti ca altii din auzite?!
apoi instalarea programelor aiurea nu ma preocupa, pai ia zi tu ce sunt sutele alea de programe instalate suplimentar?! ...la P1i tot ce e necesar e deja preinstalat si merg perfect in ciuda multora care nu le plac asta  ;) ...am toata suita office (inclusiv cu editare, nu ca la nokia), am pdf, am client de email, amcalculator stintific, am convertor profesional, am program pentru criptat fisiere, am program informatii securizate, am scaner carti de vizite, am player audio ce poate aproape orice, la fel su cu playerul video, pot streaming audio/video excelent, am un calendar excelent, am manager de sms.uri, manager de apeluri, am manager de apeluri, cronometru cu pauza si memorii, cititor de carti electronice, aplicatii pt arhivad si dezarhivat fisiere, aplicatie pt capturi display, task manager cu file manager si altele, soft gps, etc
...care sunt sutele alea de aplicatii de la tine?

cat priveste utilizarea telefonului cred ca putini trag de tel cum trag eu ha ha, la P1i asta a rezistat bine carcasa, la P990i in 2 saptamani a inceput sa se jupoaie culoarea de pe carcasa lol, de baterie ce sa mai zic, stau cu bateria de rezerva in buzunar si inca P1i e printre cele mai bune la autonomie...

Hai sa schimbam topicul daca vrei sa mai continuam sa nu fim of.topic :)
KapitaK
Cint
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
15 decembrie 2007, 18:57:08
kapitak 15-12-2007 18:33:05
cat priveste utilizarea telefonului cred ca putini trag de tel cum trag eu ha ha, la P1i asta a rezistat bine carcasa, la P990i in 2 saptamani a inceput sa se jupoaie culoarea de pe carcasa lol, de baterie ce sa mai zic, stau cu bateria de rezerva in buzunar si inca P1i e printre cele mai bune la autonomie...
:roll: si cand o sa ai p3i o sa zici ce petarda era si p1i .
kapitak
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
15 decembrie 2007, 19:26:22
nu mai rade ca hiena :down: ...unde vezi tu petarda?!
:lol:
las' ca stiu un nokia de peste 26 de mil cu carcasa de titan dar care a fost declarat cel mai prost tel al anului din cauza soft etc

Singura slabiciune a lui P990i este RAMul, in rest e aproape perfect :coolup:
KapitaK
kapitak
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
15 decembrie 2007, 19:44:24
http://fc01.deviantart.com/fs20/f/2007/295/f/1/Windows_Vista_Ultimate_by_dsma.jpg
KapitaK
McMaster
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
16 decembrie 2007, 16:40:33
kapitak 15-12-2007 14:33:40
b23vht 15-12-2007 10:51:02
...se mai aude de vreun update pentru "vechitura" de 990i?  :P ai zis ca zici :smokie:
pregateste.te pentru un UPDATE pana la sfarsitul anului!
pricipala schimbare va fi browserul de la opera 8.65 la 9.0 apoi radioul si alte functii meniu...
Se apropie sfarsitul anului,ceva update?
b23vht
MW Liker
96 mesaje
din 15/07/2007
17 decembrie 2007, 23:05:01
kapi, cu riscul de a te supara pe mine, sa stii ca daca aveai mai multa grija de 990-ul tau, nu se lua vopseaua de pe el. ai dreptate, nu trebuia sa se ia, asta e un mare minus la capitolul "good looks" dar daca esti putin "maniac" si il tii intr-o husa de bumbac, izolat de grasime, si alte substante minune care pot sa lase urme, tine destul de bine. eu il am de 6 luni, si daca vrei, iti trimit poza cu el, arata impecabil. nu l-am scapat pe jos, nu e zgariat nu nimic. singura problema e ca se mai jegareste ecranul, dar putina piele de caprioara face minuni :) depinde de fiecare cum aveti grija de propriul aparat. gps-ul de la kapi e baza la telu asta. face praf toate aparatele alea de enshpe milioane din comert! ai si telefon, si gps, si tot ce vrei pe el, fara sa il "forjezi" ci doar utilizat in limita bunului simt. trecem peste ce l-a deranjat la maxim pe Kapi cu ram-ul insuficient, chiar daca nu merge tom tom si music player in acelasi timp, din cauza unui simplu mesaj" there is not enough memory" :) ca sa nu mai bat campii, telu e mai mult decat ok, face praf nokiile, care inca mai ai de prestat sa ajunga la capitolul asta de tehnologie all in one. Pacat de P1 ca i-au scos clapa, era super interesant cu clapa :smokie:
kapitak
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
17 decembrie 2007, 23:18:54
ha ha eu doar cand dorm nu folosesc tel ...in rest vai de el :)
nimic altceva nu mi.ar fi rezistat lol ...grija am foarte multa, nu asta e problema, uite carcasa de la P1i e impecabila cu fata insertii de aluminiu si spate cauciucat, arata ca in prima zi!
KapitaK
guzganul30
Începător
14 mesaje
din 17/08/2007
20 decembrie 2007, 11:19:06
Salutare.Fratilor voi vorbiti de update de la Opera 8,5 la Opera 9 si eu in al meu tel (p990) am inst opera mini ca opera full nu o mai am.E posibil sa se fi sters in urma updatelui? :cry:
kapitak
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
SonyEricssonP1i
20 decembrie 2007, 12:03:27
cum sa nu o ai?! opera 8.65 e browserul default al tel uiq! fi exact!
orice ar fi, la update seus recuperezi tot cum trebuie inclusiv opera 8.65!
KapitaK
Publicitate
Publicitate
b23vht
MW Liker
96 mesaje
din 15/07/2007
21 decembrie 2007, 12:14:03
Sa inteleg ca e disponibil un update? sa bag mare acum?
Înapoi la Symbian UIQ
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
fortnite map
mowned logo
Inițiator acum 20 ani
IP-XCENTRIC
MW Moderator
Ultimul acum 17 ani
Hidralazina
MW Addicted
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 39
  • E frumos dar nu prea 23% ⋅ 32
  • Laser frate! 48% ⋅ 66
Au votat 137 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.029⋅6⋅4
Portalul tău de telefoane mobile!