a reusit cineva sa foloseasca bluetooth-ul pentru browsing pe net? vad ca telefonul are in meniu optiunea, dar nu reusesc sa deschid nicio pagina, desi am reusit sa fac conexiunea. am dat si sharing la pan bt network din conexiunea mea de la pc dar tot nu reusesc. stiu ca e ceva simplu, o "chichitza" pe undeva dar nu o gasesc ati reusit?
01 decembrie 2007, 21:02:32 • actualizat 01 decembrie 2007, 21:04:20 (1 ori)
vreau sa-mi iau un card. acum am de 512MB si deja a devenit neincapator am o gramada de jocuri si programe instalate si inca pe atat pe hard pe care vreau sa le testez ingreuneaza in vreun fel incarcarea aplicatiilor un card de 1GB sau de 2GB?
pune linistit card de 2GB daca vrei, nu ingreuneaza nimic pentru ca Sonyericsson nu e nokia eu am avut 4GB pe P990i si tot 4GB am si pe P1i asa ca stai linistit, daca poti ia.ti direct un card de 4GB!
eu astept sa primesc unul de 8GB si il pun urgent in tel!
01 decembrie 2007, 23:47:55 • actualizat 01 decembrie 2007, 23:51:18 (1 ori)
daca ne-ai spune si unde se gasesc la pretul asta Kapi... ar fi frumos Sau macar in inbox
L.E. adaptorul e de la memory stick micro la pro duo sau de la pro duo la memory stick normal? Stiu ca m2-ul cum ai tu la p1i e mai scump deci nu cred ca se gaseste la pretul asta (de la sony)...
02 decembrie 2007, 00:02:20 • actualizat 02 decembrie 2007, 00:04:25 (1 ori)
of ce intrebari lol pai cum card ala e duo evident ca adaptorul e sa pui card in el sa il faci card memorystick normal, cardul meu are doua adaptoare, il pot face si memorystick normal si duo nu stiu ce soft au telefoanele alora, verificati si voi cu atentie!
apropo... tot acolo au si memorystick micro M2 ...tot la preturi bune!
sfat: 2GB e prea mic pentru un tel destept, mai bine mai amani si.ti iei direct 4GB!
uite.l pe.al meu M2
da ,dar cate fisiere ai pe el?ca se mai si fragmenteaza informatia pe card.asa ...pun si eu 15 filme pe el si gata ...
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
...se mai aude de vreun update pentru "vechitura" de 990i? ai zis ca zici
pregateste.te pentru un UPDATE pana la sfarsitul anului! pricipala schimbare va fi browserul de la opera 8.65 la 9.0 apoi radioul si alte functii meniu...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.