ok man. multumesc mult pt sfaturi. il mai butonez pana sa fac un pas mai mare in tehnologie )) asa ma gandeam si eu. pana atunci citesc posturi pe forum, ma informez si butonez
Va merge la careva Connected Home pe rom 6.5? Imi mergea pe DZIA5,dar pe nici un custom rom nu am reusit sa-l instalez.Am cab-ul,imi arata ca il instaleaza dar nu il gasesc nici in lista de programe,nici in Windows.Ati incercat careva?
If you think life sucks... go contemplate the other possibility!
Sincer sa fiu pe mine nu ma incanta atat de mult WinMo 6.5.... sunt mai mult decat multumit de tot ce ofera 6.1... iar in al doilea rand nu ma "impresioneaza" destul de mult interfata pe care o are (mi se pare prea exagerat Today Screen-ul..) @robik sa stapanesti sanatos telefonul (si cu mandrie ), pentru baterie mai poti sa dezctivezi vibratiile de la touch screen (care confirma ca ai apasat pe ceva) si sa ai grija sa tii aplicatiile sub control, are efect atat la baterie cat si la performanta.. Cat despre ROM eu sunt de acord cu ceilalti ca nu trebuie sa te grabesti... prea mare filozofie nu este intre ele si daca cel pe care il ai nu are buguri si e destul de stabil poti ramane cu el... Eu unul mi-am facut upgrade de ROM doar pentru ca aveam brand de la TIM Italia (deci era un ROM in limba italiana si asta ma scotea din minti), dar daca totusi te hotarasti sa ii faci upgrade de ROM, iti recomand DXIA5, eu pe asta il am si sunt foarte multumit.. (chiar daca e mai "vechi" dar e stabil si se misca bine tare)
sal,am si eu o problema,am cumparat un i900 din italia,si nu reusesc sa schimb limba,am incercat sa fac update dar am versiunea AIHJ1 si nu gasesc nimic despre,cn poate sa ma ajute pls !!! danutz_ddm
Ai instalat tot ce trebuie pentru un update?ai dezactivat antivirusul?ai drivere?daca nu merge cu versiunea oficiala iti recomand sa citesti putin topicul Update samsung omnia si acolo vei vedea ca mai multi au avut problema asta si au incercat mai intai cu alta versiune... succes
24 noiembrie 2009, 21:26:14 • actualizat 24 noiembrie 2009, 21:26:53 (1 ori)
danyto 24-11-2009 19:16:26
sal,am si eu o problema,am cumparat un i900 din italia,si nu reusesc sa schimb limba,am incercat sa fac update dar am versiunea AIHJ1 si nu gasesc nimic despre,cn poate sa ma ajute pls !!! danutz_ddm
Iti sugerez sa faci un upgrade de ROM ca numai asa scapi de limba italiana, si eu am avut asa ceva (eu mi-am luat telefonul de la TIM)si am facut upgrade cu DXIA5... Acum sunt foarte multumit de versiunea asta de ROM. Vezi aici exact ce am facut si eu si trebuie sa mearga... Si cu mare atentie la toate detaliile!!!
Va salut! Am si eu de cateva zile un Omnia de 16 gb. Cand l-am luat, era in limba italiana si am schimbat ROM-ul, in DXIA5 . Am fost foarte multumit, bateria tinea bine. Am vrut insa, sa incerc si altceva, nu mi-a placut si am trecut iarasi la DXIA5. Insa, acum apare intrebarea mea. La prima instalare a ROM-ului, puteam sa cobor si sa urc prin meniu, cu miscari sus-jos pe touch. Si se defila prin meniu, cu o viteza mai mica sau mai mare, pana la capat sau pana o opream eu. Acum, a doua oara, nu mai reusesc deloc sa fac acest lucru. Nu se mai misca prin meniu, sus-jos, decat de pe bara defilanta din dreapta. Am dat hard reset, dar degeaba. Am luat fiecare optiune din meniu si nu am gasit nimic.
ms frumos kosmin. sun foarte multumit de acest telefon. dupa ce l-am incarcat full saptamana trecuta, dupa 2-3 zile de utilizat la maxim, m-a tinut bateria 3 zile. si acum ma tine tot la fel vorbit la greu pe el, am ascultat si ceva muzica, cateva poze, internet nu folosesc deocamdata. sunt super multumit.
dar am gasit inca o problema: am copiat din pc pe tel 2 jocuri si dupa aceea le-am instalat in telefon. imediat dupa ce le-am instalat au disparut din fisierul in care le-am pus si nu le gasesc unde sunt instalate. le pot juca dar nu gasesc fisierele fiecarui joc. le-am cautat de mi-a venit rau. nici dupa ce dau un explore din pc, folderul in care le pusesem este gol acum. dak stiti de problema asta va rog unpic de ajutor. cateodata e prea complicat tel asta ) omnia rullllzzzzzzz
Sunt omnian de 2 saptamani si cu ajutorul celor de aici am reusit sa fac update si sa mi 'aranjez' telefonul dupa plac. Vreau sa multumesc celora care posteaza aici si sa atrag atentia unui lucru:capacitatea unui telefon de a 'uni'oameni. Samsung ar trebui sa i plateasca pe unii de pe acest forum!!
Am cautat pe forum si nu am gasit (poate nu am cautat bine?),asa ca vin cu o intrebare: ce card maxim poate suporta un omnia de 8 gb? Am un omnia de 8 gb , vreau sa cumpar un card si daca tot dau banii, vreau sa stiu ce card sa cumpar. Multumesc anticipat pentru ajutor. Cu stima
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.