Inseamna ca nu stii ce e posibil si ce nu e posibil cu windows mobile. Sim unlock-ul e o operatiune aproape banala la un device wm. Iti trebuie aplicatia dedicata, o rulezi pe pc cu telul conectat prin activesync si in cateva minute se rezolva.. dar asa pierzi si garantia ( daca nu faci intai un backup la rom). Nu stiu daca a aparut aplicatia sim unlock pt omnia, dati o raita pe Gogu si aflati singuri.
19 februarie 2009, 13:33:13 • actualizat 19 februarie 2009, 13:35:04 (2 ori)
O metoda cu care eu mi-am decodat Omnia de pe Vodafone, chiar azi. Metoda asta chiar functioneaza, chestia e ca trebuie doar bagate 6 cifre in loc de 5 la MCC/MNC, de aia nu mergea cu codurile dinainte.
Ca sa aflati cifrele mergeti in registri la HKCU\System\State\PHONE, si notati-va undeva primele sase cifre de la IMSI.
Apoi: 1. tastati *7465625*638*# 2. tastati acele sase cifre de la IMSI aici. 3. la NCK scrieti 12345678, apoi OK 3. tastati *#7465625# sa verificati daca mai e blocat (network lock inca e pe enabled) 4. tastati #7465625*638*# si scrieti din nou codul NCK: 12345678 5. gata.
Am incercat si eu sa-l deblochez ,dar dupa ce introduc *7465625*638*# si dau pe apelare imi arata Waiting dupa care Failed. Ce nu fac bine? Precizez ca sunt in Spania,iar codurile MCC si MNC le stiu.
16 martie 2009, 23:53:47 • actualizat 17 martie 2009, 00:00:51 (2 ori)
Nou pe aci, am samsung Omnia i900 8 Gb de 2 sapt si trec la el de la un banal Nokia 7230 si imi cam prind urechile in el, mi se pare ca si cum ai trece de la windows la linux aceeasi senzatie, nu stii sa faci mai nimic, dar te poti documenta si pentru asta tin sa multumesc la toti de pe acest formu. Mersi la toti, am deblocat tel blocat in Orange si acum mere in Vodafone, cu varianta lu steff. Bafta all...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.