Calendar/ Menu/ Tools/ Options/ 1st day of the week/ ce vrei tu
hmmmm am facut asa, de la inceput dar nu merge. ma gandeam ca trebuie sa aleg un alt regional settting. acuma e pe Romania si imi arata prima zi duminica .....
incearca Pocket DivX Encoder sau ai alta posibilitate ca sa nu te mai chinui sa prelucrezi filmul: Subtitrare la TCPMP ⤡,merge cam cu orice varianta de TCPMP inclusiv v.0.81
Mie nu-mi mergea cu versiunea asta decat in portrait. Am pus in topicul Aplicatii Omnia o versiune testata cu care merge sa-i dai open subtitle, si nici nu necesita ca subtitrarea sa aiba denumirea filmului. Ceea ce e foarte tare, nu mai stai sa redenumesti subtitrarea, sa convertesti filmul... pur si simplu copiezi pe telefon si vizionezi.
sal..poi in primul rand cum pun si eu sa sune o melodie mp3 si la mesaj alta ... sti ?
Stiu, in primul rand, cu ActiveSync copiezi melodiile in Ringtones, apoi te duci in settings/Personal/Sounds@notifications/notifications si alegi melodiile pentru tipul de notificare. Atentie insa, tot ce copiezi in telefon la ringtones ocupa din memoria mica a telefonului, cel putin asa a fost la mine. Incearca sa editezi mp3-urile pe care le bagi, oricum telefonul nu suna mai mult de 30 sec. Succes !
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.